czy w czwórce conor naprawde ginie w tym pojedynku z przyjacielem na dachu i juz go fizycznie nie ma ????????
Mam cartoon ale tylko scooby i scooby..a wiecie że scrappi ma siostrę Ruby doo i jest Yabba doo i Grandmother Doo
To oni są najbardziej znanymi reżyserami świata, ale czy napewno najlepszymi? Powinniśmy dać szanse młodym odkrywcą! Jest wiele niezauważalnych naprawde dobrych ludzi w te klocki. Jakie masz zdanie na ten temat?
niedawno skonczylo sie glosowanie HELLO internaltow na najatrakcyjniejszego meszczyzne roku 2005 . niewiem czy wiecie ale wygral:Orlando Bloom. a tusz zanim byl Alan Rickman
Bardzo Was serdecznie prosze o pomoc w sprawie filmów. Mam dwa pytania:
1.Czy jeśli na jakiejś stronie pisze, że zdjęcia do filmu trwały np. od 3 października do 5 lipca to ten film był kręcony czy co innego?
2. Pamiętam, że był kiedyś taki jeden film, ale nie pamiętam jak się nazywał. NIe pamiętam nawet rzadnego...
.: W piątej części mamy niemiła niespodziankę - ginie ktoś ważny......................... ....... Syriusz Black:/ a w szóstej - Dumbledore. Masakra:(:(:(:( :.
Hm... wiec jest tak. Jakies 20 lat temu widzialem ten film w TVP. Mialem
wtedy moze z 8-10 lat. Od tamtej pory nie widzialem go ani razu a nie moge
zapomniec jakie wywolal na mnie wtedy wrazenie. Teraz pewnie bym sie z tego
smial i dlatego chetnie bym go jeszcze raz zobaczyl.
Ale do rzeczy. o ile dobrze...
Jak nazywał się film, w którym jakiś koleś śledził kobietę, robił jej zdjęcia, wyklejał później sobie nimi ściany?