Prosze o pomoc w zlokalizowaniu tytułu filmu XXX ze znanym aktorem w tej branży, włochem Roberto Malone. Jego filmografia jest dość pokaźna i mimo że przeanalizowałem jego dokonania aktorskie nawet na zagranicznych stronach, nie udało mis ie jednak znaleźć poszukiwanego filmu. Chodzi mianowicie o tytuł, w którym...
Juz 20 stycznia ma byc premieta kontynuacji wypasionego filmu (underworld) :D:D I teraz pytanie do was ;) Moze ma ktos jakies przecieki czy bedzie jakas przedpremiera tego filmu?. Jak juz to gdzie (chodzi mi głównie o Wawe) ;) fajnie by było pierwszemu obejrzec Underworlda Evolution :D:D:D
Ja również szukam baśni, fantasy, ale w innych klimatach. Coś w stylu Opowieści z Narnii czy Niekończącej się opowieści
Znacie coś takiego?
Szukam filmów opartych na zasadzie relacji uczeń - mistrz jak naprzyklad Buntownik z wyboru czy Człowiek bez twarzy (i nie chodzi mi tylko o matematykę:) )
Pytanie do fanow kultowego serialu (O ILE ŚA TU TACY) czy ktoś z was zna adresy do stron na którch można pobrać odcinki "The twilight zone"
Będe bardzo wdzięczny BŁAGAM WAS LUDZIE !!! :D :D :D
Co myślicie o Remaku Epizodów 4-6
Ja myślę że mogło by być i wcale Ci którzy niechcieli by tego zobaczyć niemusieli by ale jest dużo osób którzy uwielbiają efekty wizualne epizodów 1-3 i nie potrafią zcierpieć tego co bło w starej trylogii np. walki na miecze Obi Wana i Dartha Vadera z epizodu IV
Mogło to lepiej...