Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Obejrzałem film ,,Troja'' i chciałem przeczytać książkę, na podstawie jakiej był on zrobiony.Ale nie wiedziałem dokładnie co to za książka.Na różnych księgarniach internetowych znalazłem:Troja,Iliada,Tryligi a.
Ale to chyba jeszcze nie to. BŁAGAM NIECH MI KTOŚ POWIE CO TO ZA KSIĄŻKA I JAKIEGO AUTORA!!!!!

mi osobiscie podobal sie bardzo fil "tożsamość" i "milczenie owiec" oraz "efekt motyla" . Piszcie jakies są Wasze ulubione filmy tego rodzaju ;]

możecie mi podać tytuły jakiś romantycznych filmów takich jak "cinderella story" czy "szkoła uczuć" plissss.....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Może ktoś zna tytuł filmu o czirliderkach. Wiem, że były tam dwie drużyny czirliderek, które prowadziły wojne o kradzież układu, rywalizowały między sobą. Nie moge sobie przypomnieć tytułu, a jest to dla mnie bardzo ważne.

Chodzi mi o utwor z koncowki filmu "Gladiator" bylbym bardzo wdzieczny za pomoc :D

Ja jestem zakochana w muzyce z "Moulin Rouge" i "Romea i Julii"...a Wy?:))

jakie sa wasze ulubione cytaty z filmu Pretty Woman??????

w temacie specjalnie dodałam ogranicznik czasowy, gdyż z jednej strony na prawde trudno dyskutowac nad królem królów jakim jest "Wejścia smoka":)
jednkaże czasy się zmieniły i coś poszło do przodu ale ale nie jest trudno wziąść przykład z Braci Wachowskich i jako ta Fiona z gracją zatrzymac się w powietrzu - to już...

więcej

dużo tu dzici wypisuje swoje ulubione filmy może czas wpisać filmy które dzieciom się nie spodobają?

daje na początek 2 filmy :

Stroszek - Werner Herzog

Głowa do wycierania - David Lynch