Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

proszę o pomoc w znalezieniu tytułu. Film leciał na TVN. Ten film jest o żołnierzu, który dostaje zadanie przygotowania kilkorga młodych chłopaków do zawodów o puchar. W tym filmie wystąpił ciekawy mały chłopiec o imieniu Tiger. Gdybym znała imiona któregoś z aktorów to bym sama znalazła ale nie przypomina mi się. Z...

więcej

PISZE TO JUZ PO RAZ 3,I NIE WIEM CO SIE Z TYM DZIEJE!
SZUKAM FILMU Z BENEM STILLEREM(TEN Z POZNAJ MOICH RODZICOW),AKCJA W NOWYM YORKU ,GRA NARKOMANA,FILM ZACZYNA SIE JAK BEN WSTAJE RANO ZAKLADA DRES I STWIERDZA ZE NAWET NARKOMAN W NOWYM YORKU MUSI DBAC O ZDROWIE I MIEC DOBRA KOND.FILM PODOBNO SPRZED OK 5LAT ALE NIE...

więcej

Proszę, jeśli ktoś ma soundtrack z tego filmu (z van Dammem) to bardzo proszę o przesłanie go na maila novacco@o2.pl Albo jeśli wiecie to napiszcie mi skąd można ściągnąć. Z góry dziękuję

Jeśli się coś wygrało to jak się jedzie do redakcji co trzeba wziąć ze sobą żeby wiedzieli ze to Ty jesteś osobą która wygrała? :P

Niewątpliwie „Shrek” zaczął nowy rozdział w dziejach animacji, a może i całego kina. Oczywiście, już „Toy Story” było pełnometrażową animacją w całości wygenerowaną komputerowo. „Shrek” jednak, dzięki specyficznie napisanemu scenariuszowi ostatecznie przełamał barierę wieku. Stał się...

więcej

Jej...święta tuż tuż,a kinowy repertuar raczej nie obfituje w pozycje o charakterze typowo świątecznym:( A szkoda...

Dziś dostałam rekordową ilość bo aż 16!!! Jej,to trochę dużo...I jest w nich zawsze link prowadzący do dyskusji na forum starej daty i bardzo "przeterminowanych wypowiedzi" np jedna była z czerwca 2005 :/....Czy ktoś z Was tez dostaje tyle maili z linkami na takie stare strony? Jaki to ma sens? Chciałabym w czymś takim...

więcej

Pamietacie tytul filmu o czarnych bobseistach,ktorzy pojechali na olimpiade czy gdzies tam choc nikt w nich nie wierzyl i tak mieli wypadek na torze...kojarzy ktos tytul??bardzo prosze...

czekam na przykłady;) również tych ambitniejszych obrazów.

pozdrawiam.

w końcu ktoś wpadł na pomysł przeniesienia NARNI na duży ekran!!!!to baśń mojej mlodosci!seral moze nie był najwyzszych lotow,ale mozna bylo sie zapomniec ogladajac tamten świat!Rany juz sie nie moge doczekac az zobacze to w kinie!