Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

przed chwila zadebiutowal jeden z najlepszych mlodych polskich aktorow. Jego debiut nastapil 16.11.2005r. w Ostrowcu Swietokrzyskim o godz.20.34. zastapil on starego aktora teatralnego Pawla Brozka, ktory udal sie na zasluzona Rente. Razem z nim Graja w filmie tzn. Takim serialu towarzyskim aktorzy z estonii. Jak...

Ostatnie kilka lat pokazało, że filmy animowane ciągle nie traca swej popularności, są zabawne i smieszne ale czy wszystkie ?? Wg mnie Potwori i spółka jest najlepszy a wg Was ??

Nie wiem, czy ktoś jeszcze pamięta. Mam na myśli: jak wielu z was oglądało wieczorki anime na Canal +? Tam część z nas po raz pierwszy oglądnęła Armitage czy Macross Plus. Jednak nie o to mi chodzi. Przed anime leciały krótkie filmiki francuskie. To były około 2-3 minutówki. Nie jestem pewna, ale po polsku chyba...

Nie wiecie moze czy mozna w Polsce zakupic kolejne sezony na dvd???

Czy bedzie woja światów z lektorem czy tylko z napisami?? Prosze o odpowiedz

Czy będzie w naszym filmowym kraju premiera kinowa "Gambitu Tureckiego" i "Radcy Stanu" wg prozy Borysa Akunina?

Jestem tu może od miesiąca więc mam 2 pytanka:
1.Jak mozna zgłosic propozycje zmiany zdjęcia jakiejś gwiazdy lub plakatu filmu (za co później można otrzymać punkty)?

2.Chciałbym wiedzieć skąd można brać e-maile od uzytkowników www.filmweb.pl bo od jakiegos czasu otrzymuje maile w związku z tym,że ktoś zabrał głos w...

więcej

1.Belfegor upiór Luwru
2.eXisTenz
3.i pewnie jeszcze bym znalazł kilka "genialnych" propozycji...

Czy wolicie klasyczny wygląd filmów animowanych jak np "Piękna i Bestia", czy obecnie dominujące animacji komputerowe jak "Roboty"???

Oglądałem go kiedys dawno moze z 5 lat albo i wiecej. A mianowice był tam bohater który zabijał osoby opętane przez jakiegos demona bądź diabła uderzeniem z pięsci na którą miał założoną kolczugę z 3 kolcami albo 1 na końcu pięsci. Gdy zabijał te osoby uderzeniem w tył szyi uwalniał je od tego demona...