Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Osobiście to wybrałbym kultowego Matrixa, nawet jeśli miałbym go oglądać po raz 1001;)a co Wy byście zabrali ze sobą??

Proszę podajcie tylko jedną jedyną piosenkę z filmu, przy której nawiedzają was wspomnienia i wzruszenie...

http://www.imdb.com/title/tt0408008/ [www.imdb.com/title/tt04 ...] to adres strony nowego filmu ktorego ja dodalem do katalogu. Chciałem też dodac czas trwania a ty mi odrzuciłeś i kazałes dodać datę. ??? Jaką datę ja tam nie widzą żadnych dat. Może masz magiczne oczko i widzisz ponad normę, ale ja nie. Może odpowiesz...

więcej

Przynajmniej raz w tygodniu będę umieszczał na forum zdanie lub cytat z jakiegoś filmu, prawie zawsze będzie to film produkcji USA. Musicie zgadnąć z jakiego to filmu i jaki aktor to powiedział. Odsyłajcie odp.
A dzisiejsze zdanie to: "Czy życie jest zawsze do dupy, czy tylko w dzieciństwie"

Chodzi mi o filmy składające się z kilku historyjek ułożonych równie oryginalnie jak w filmie Quentina Tarantino. Mi na razie przychodzi na myśl tylko "Sin City".

Szukam godnych polecenia filmów zwanych potocznie "karate" (nienawidzę tego określenia). Chodzi o to by większą część trwania filmu stanowiła ogólna klepanina, tylko taka "porządna", dobrze zfilmowana i zaplanowana. Bez tandety i sztuczności (co nie musi wykluczać efektów specjalnych). Mogą być również inne elementy...

więcej

Chcialbym znac tytul takiego starego filmu ktory kiedys ogladalem na dwojce - ewidetnie amerykanski poniewaz w czasie filmu jest duzo takich zajebistych piosenek zespolow AC DC , black sabbath chyba jeszcze led zeppelin . Film ten musi byc stary jak cholera bo mlodziez rozjeżdza sie tam pontiacami gto z 69 roku i...

jestem tu nowa i zabardzo niewiem czy tu można ogladać filmy? a jak tak to jak? powie mi ktoś?

jestem tu nowa i zabardzo niewiem czy tu można ogladać filmy? a jak tak to jak? powie mi ktoś?

Wspisujcie te, które najbardziej Wam się spodobały i zapadły w pamięć