Moze ktos z was moglby mi powiedziec jak dodac jakis nowy film, ktorego nie ma jeszcze w FILMWEBIE???
W ostatnim czasie panuje "moda" na przenoszenie komiksów na duży ekran, moim zdaniem "Sin City" i "Blade" sa najlepszymi przykładami, chociaz te dwa filmy sie od siebie różnia to jednak są najlepszymi przykładami :) A Wy jak sądzicie ??
Jeśli możecie i macie ochote to wpiszcie tytuły filmów o holokauście i Żydach. Za wszelkie info z góry dziekuje :)
Pozdrawiam
N.
Czy moglibyście polecić jakieś dobre filmy w stylu Efektu motyla, Obłędu, Zakochany bez pamięci. Wlasnie takie pokrecone filmy.
Mam mała proźbe prosił bym o pare tytułów filmów gdzie występuje relacja między człwiekiem a Bogiem :)
Musze opracować temat na Matóre ;) " Relacje miedzy człowiekiem a Bogiem Przedstaw na wybranych dziełach literackich i filmach " :)
PROSZE O POMOC
Witam.
Jeśli znacie jakieś ciekawe filmy poruszające tematykę ludobójstwa to proszę o propozycje! Mój temat to: "jak literatura i film ujmują temat ludobójstwa" i nie wiem czy ograniczyć się tylko do holokaustu czy szukać również inne formy ludobójstwa, których niestety nie znam.
Z góry dziękuję za wszelkie...
dal mnie bezapelacyjnie wygrywają "Friends" i dziwię się że tylko jedna osoba podała taki tytuł!! Przecież to serial wrzechaczasów
Witam!
Z wielką przykrością muszę to zrobić, niestety to już drugi raz kiedy to dopada mnie cholerny pech. Za pierwszym razem wygrałem wejściówke na "Egzorcyzmy Emily Rose", jakby nie było na ostatni moment dowiedziałem się że nie będe miał czym dojechać - może nie tyle dojechać co wrócić z seansu - nie skorzystałem,...