Jest to film z lat około 95-98 kilka nastolatek postanowiło zostać czarownicami. Na początku było fajnie ( chodzenie po wodzie itd ), ale po pewnym czasie zaczęło się to na nich mścić.
Proszę o pomoc
Ostatanio bardzo spodobały mi sie komedie romatyczne....i mam takie pytanie, jakie znacie fajne komedie romantyczne, lub ogólnie takie romatyczne filmy w stylu Cinderella story, Szkoła uczuć itp. plisss, ważne
Moglibyście polecić coś dla mnie ... heh. Ostatnio przeżywam ciężkie chwile i najchętniej oglądnęłabym jakąś komedie, albo dramat, może być jakiś film baaardzo feministyczny :P
Polećcie mi coś
Podajcie swoje typy polskich filmów, za które powinni się wstydzić ich realizatorzy...ja typuję "Gulczas a jak myślisz" i tę druga część nieudolnych wypocin "gwiazd" Big Brother'a...totalna porażka wg mnie...
Poszukuje filmow o I i II wojnie swiatowej, Hitlerze, Stalinie oraz obozach koncentracyjnych - wszystkim co kojarzyc sie moze z tymi dwoma wojnami. Prosze, podajcie jakies tytuly zebym nie musial isc w ciemno do wypozyczalni. Z gory dziekuje.
Ramis ujawnił, iż powstał już scenariusz obrazu, który napisał występujący w pierwszych dwóch filmach "Ghostbusters" aktor Dan Aykroyd. Trzeciej części przygód Aykroyd nadał tytuł "Ghostbusters In Hell".
Harold Ramis dodał również, że bardzo chętnie podejmie się reżyserii filmu. Marzy mu się też, że obok Stillera...
Bardzo podoba mi się film "Ścigany z H. Fordem, czy może znacie jakieś filmy na podobe tego. Ukrywający się przestępcy, ścigani przez policję itd...podajcie tytuły.
Poszukuję tytułu filmu o tematyce konnej. Parę lat temu oglądałam film o koniu wyścigowym i jego dżokeju - nie jest to Shergar ani Niepokonany Seabuscuit. Koń doznaje kontuzji nogi, właściciela nawet zastanawiają się czy nie zgładzić konia, dżokej choruje na raka. Po pewnym czasie koń i człowiek spotykają się. Jest...
więcej