Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ja lubie filmy, ktore pozostaja w glowie dlugo po zakonczeniu ogladnia.te ktore maja to "cos" np. "requiem dla snu", "kumple","podziemny krag","skazani na shawshank',"efekt motyla", "old boy","sim city"," misato gniewu"

Komu podobał sie serial Miami Vice. Czy nowy film Mann'a dorówna kultowemu serialowi? Czy Farrell i Fox pasuja na następców Johnsona i Thomasa?

Kiedy ktoś pyta Cię o ulubiony film to czasem ciężko jest wymienić pięc, a co dopiero jeden. Ja chcę was zapytać o ulubione sceny. Czasem film jest do niczego oprócz jednej sceny, która wydaje wam się majstersztykiem. Wymiencie sceny z filmów, które wywarły na was wielkie wrażenie, wcisneły w fotel, zdziwiły, może...

ps. nie interesują mnie filmy o Ziomkach Hip-Hopowych i te sprawy:) ale w zasadzie wszystko się przyda:)
dziękuję za każdą pomoc:)
pozdrowionka:)

Zapraszam wszystkich fanów grupy QUEEN ( i nie tylko ) do odpowiedzi na pytanie: Który teledysk Queen podobał sie wam najbardziej?????

Ktora zdaniem was para stary-młody była najlepsza: przykład Al Pacino- Colin Farrell "Rekrut", Robert De Niro- Edward Burns "15 minut", Jean Reno- Vincent Cassell "Purpurowe rzeki" itp

Szukałem tego tematu w historii forum ale było albo puste albo wogóle ich nie było.Proszę więc o jakąś pomoc w poszukiwaniach odpowiednich tytułów.

Poszukuje dobrych filmów związanych z koszykówką, hokejem, Footballem amerykańskim i baseballem. Proszę o pomoc.

Jaki dotąd najlepszy zwiastun filmu widzieliście? Mi osobiście podobał się zwiastun filmu Gladiator

Jakiś czas temu - miesiąc albo dwa temu - przeglądałam zapowiedzi na tej stronie i wpadł mi w oko pewien film fantastyczno-naukowy. Niestety nie pamiętam tytułu, ale głownym wątkiem były podróże w czasie, które w przyszłości stały się możliwe i zostały wykorzystane jako rozrywka, ale tylko według ścisłych zasad, które...

więcej