Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

film najprawdopodobniej jest z lat 90, akcja rozgrywa sie w wiosce w tropikalnym kraju gdzie przebywa amerykanka pomagajaca tamtejszej ludnosci, do wioski przybywa grupa amerykanskich zolnierzy, z jedym z nich kobieta ma potem romans ale na koncu chyba nie zostaja razem, pomozcie

Akcja rozgrywa w czasie wojny(chyba I światowej). Film pokazuje losy dwóch sprinterów, jeśli ktoś zna tytuł tego filmu to był bym wdzięczny.

Peter Jackson zrealizował nowego "King Konga" gdzie? No jakżeby inaczej - w Nowej Zelandii. Z tego też powodu poczta Nowej Zelandii wypuściła serię znaczków pocztowych zainspirowanych filmem - jeśli chcecie je zobaczyć to zapraszam pod ten adres:
https://secure.nzpost.co.nz/cg i-bin/nzstamps/web_store/web_s...

Witam. Szukam filmu gdzie bohater stoi przed wyborem pomiedzy wartosciami duchowymi i materialnymi, jezeli zna ktos to bardzo proszę o odpowiedz. Z gory dzieki!

Jakie filmy polecilibyście mi na halloween'owy wieczór??:)

Zna ktoś może tytuły piosenek z filmu "Rich Girl" z 1991 roku? Gdzie mógłbym znaleźć soundtracka z tego filmu??

Ten film znalazłam w zapowiedziach na filmwebie, jednak teraz go tam nie ma (w nowościach również nie znalazłam). Moze wy mi pomożecie? A więc film opowiada o tym, że ludzie mają zdolność cofania sie w czasie. I jest myśliwy, który cofnął się do czasów, kiedy żyły dinozaury. Może on je zabijać (bo i tak wyginom). Ale...

więcej

Widziałam wersję chińską Upiora w Operze. Powalająca. Chyba naet Shumacher z niej czerpał.Polecam. Jakie są wasze ulubione wersje Upiora w Operze i zaczął sie z nim wasz romans? :*

czy moglby mi ktos polecic dobre film o starozytnym rzymie?typu spartakus, ben hur...dzieki:)

Potrzebuje tytuł film bo sam nie pamiętam. Oglądałem go kiedyś na video i z przyczyn sentymentalnych chciałbym do niego wrócić. Film jest chyba z lat osiemdziesiątych opowiada o młodej gościance która dostaje medelion-talizman od pewnej starej baby rzekomej czarodziejki, gdyż ta z wróżąc z ręki bohaterce odkrywa iż ona...

więcej