Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Był to może z 15 lat, film pewnie z lat 80-90 nie wiem. Za nic nie mogę przypomnieć sobie tytułu. Opowiadał o pewnej kobiecie, która uciekła z więzienia ale nie jestem tego pewna, w każdym bądź razie jest ścigana przez policję, po drodze z parkingu sklepowego porywa starszą kobietę jako zakładniczkę, ale w miarę upływu...

więcej

Było to może z 15 lat,(na video) film pewnie z lat 80-90 nie wiem. Za nic nie mogę przypomnieć sobie tytułu. Opowiadał o pewnej kobiecie, która uciekła z więzienia ale nie jestem tego pewna, w każdym bądź razie jest ścigana przez policję, po drodze z parkingu sklepowego porywa starszą kobietę jako zakładniczkę, ale w...

więcej

Ogladalam ostatnio ten film... ;) Serio mi sie spodobal! :D A moja uwage zwrocil Szczurek... :) Smieszny koles... :) Szkoda tylko że nigdzie w necie nie ma informacji o nim... :( Jesli ktos wie wiecej na jego temat, piszcie! :) Pozdrowienia dla kinomaniakow! :)

Czy mógłby mi ktoś pomóc. ńie znam tytułu filmu ale jego tresc. Jest to dokument jak facet seryjny morderca zabija ponad 100 osob w tym kobiety w ciazy i dzieci. Film jest podobno amatorski nagrany przez niego jak morduje ofiary. Wiem jeszcze tylko ze dostał za to parokrotna kare smierci. A jego zlapali przez przypadek...

więcej

Witam, czy wiecie może jak się nazywa narrator, który zazwyczaj mówi w zwiastunach filmów... Chodzi mi tutaj o narratora, który występuje np. w zwiastunie Pięknego Umysłu? Jeśli znacie jego imie i nazwisko albo inne zwiastuny, w których mówi - byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Pewna grupa osób znajduje się w wielkim zamczysku (jak na horror przystało). Zapamiętałem jedną scenę, w której po przejściu tych osób główki rzeźb aniołków odwracają się w kierunku oddalających się osób. Rok produkcji tego filmu waha się od 1995 - 98 ( tak myślę ).
Aha to amerykański film

Kilka lat temu w tv widziałem film , akcja toczyła się na terenie byłej Jugosławii, Bośnii, Akcja:Żołnież Serbski (taki miał chyba mundur) Amerykanin, jadąc jeepem z kompanem zabrali dziewczyne w ciąży ten drugi zaczął ją kopać i urodziła dziecko, Amerykanin zabrał je i razem dalej podróżowali chowając się przed...

Macie tak, że ktoś poleca wam film, a wy po jego obejrzeniu byliście wkurzeni za stracenie cennego czasu? Jakie są wasze typy? Oto moje:
1.straszny film - absolutnie humor dla idiotów
2.łowca androidów - wielu go uwielbia, dla mnie to pusty film
3.delicatessen - przerost formy nad treścią

Macie tak, że ktoś poleca wam film, a wy po jego obejrzeniu byliście wkurzeni za stracenie cennego czasu? Jakie są wasze typy? Oto moje:
1.straszny film - absolutnie humor dla idiotów
2.łowca androidów - wielu go uwielbia, dla mnie to pusty film
3.delicatessen - przerost formy nad treścią

Mam pytanie. W jaki sposob ten facet co gra go Morgan Freeman w filmie Za wszelka cene , stracił oko . Prosze o szybką odpowiedz