Czesc! Chcialbym zrobic sobie wieczór o filmach ze złodziejami!!! I nie znam z lekka nowyc tytułow (a znam takie; (60 SEKUND Ocean 11 i 12. Włoska Robota, VInczi!! ) Podajcie jakies fajne co napadaja na bank albo obrabiaja cos !!!
Jakie filmy według was mogłabym obejrzeć aby nacieszyc oko pieknymi zdjęciami ??
Szczególnie interesują mnie filmy w których można podziwiać sceny tańca arabskiego, hinduskiego,chińskiego - ogonie azjatyckiego ale tez:
1.Bollywood: w stylu Duma i uprzedzenie, Veer-Zaara, Jestem przy Tobie
2. Japońskie w stylu:...
Blagam,pomozcie.choci mi po glowie pewien film,ktory ogladalam juz jakis czas temu.to bylo pewnej zebowej wrozce,ktora zabijala dzieci w 14 roku zycia kiedy to tracili ostatni zab. Z gory wielkie dzieki za pomoc.......pozdrawiam....
opowiada o kobiecie, która ucieka z więzienia i po drodze zabiera zakładniczkę, starszą kobietę, w miarę upływu czasu między kobietami rodzi się przyjaźń... proszę o tytuł lub cokolwiek
ze wzgledu na puszczenie w tvn Wladcy..(dwie wieże) i Gladiatora. Nasunoł mi sie dylemat wiec chcialem sie zapytac ktora wedlug was produkcja jest lepsza.
1. serial. nastolatka, która potrafiła zatrzymywać czas, stykając ze sobą dwa palce wskazujące :D
2. chyba horror. tzn. ja bym to nazwała dreszczowcem młodziezowym :P
jest to coś w stylu koszmaru minionego lata, gdyż morderca miał hak. a na końcu tego filmu okazało się, że zabijali ojciec i córka, czy jakoś tak......
Płakać mi sie chce z tego powodu. Aby zarobić na filmie wystarczy stworzyć coś na szybkiego, znaleźć dobrego producenta i reklamować sie, reklamować i jeszcze raz....
Takie filmy jak "Nie wracaj w te strony", "Dziecko". W tym drugim przypadku nawet palma nie pomogła... prawie puste fora tych filmów... zainteresowanie...
Zaówarzyłem ze coraz to nowsze filmy są oparte na tępym zabijaniu i ironicznej tematyce. Dzis wiekszosc filmów (nie mówie ze wszystkie) nieposiada tego uroka co w latach 80- 90, brak w nich "tego czegos".
Zawsze uwazałem ze przyszłosc niesie ze sobą wszelki rozwój, oczywiscie zdarzaly sie wyjątki - wtedy ludzie...
witam !!!! nie moge sobie przypomniec nazwy filmy ktory jakis czas temu lecial na polsacie. Opiawiadal on on gosciu ktory zakochal sie w jakiejs dziewczynie ktora spotkal w metrze, ale nie mial odwagi do niej zagadac. potem zaczal jej szukac a jego kumple, jezeli dobrze pamietam, rozdmuchali cala sprawe i trafila ona...
więcej