Leciał na wakacjach w TVP, był o facecie którego dwaj gliniarze wrobili w jakieś zabójstwo czy cos takiego i trafił do pudła. Tam go prześladowała jakaś murzyńska banda i zabił jej szefa plastikowym nożem. Potem oczywiście po odsiadce zemścił się na tych którzy go wrobili. Z tego co pamiętam główną rolę grał jakiś...
Oglądałam już dość dawno temu film, którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Aktorów też nie. Mogę jednak opowiedzieć w skrócie o czym on był, może ktoś mi będzie w stanie pomóc. Bogaty mężczyzna dowiaduje się, że jest śmiertelnie chory. Ma piękną, młodą żonę i postanawia sprawdzić czy ona naprawdę go kocha, czy nie...
więcejCzy ktoś może wie jak się nazywa człewiek który podkłada głos w trailerach? Mówi takim charakterystycznym niskim lekko zachrypiałeym głosem.
Wielcy aktorzy, którzy we wszystkich rolach - głównych, drugoplanowych, epizodycznych - pozostawiają niezatarte wrażenie na widzu. Number one: Robert de Niro. Kto następny?
do działu 'film i telewizja' na forum www.axunmusic.fora.pl
kontakt: axun 1 (tutaj na filmweb0
gg 2151725
lub zalogujcie sie na forum itam wyslijcie 'PM'
...czy wie ktoś gdzie można tanio kupić lub dostać takie duże plakaty filmowe?Byłam już na www.plakaty.pl,ale były trochę za drogie i nie było żadnych,które mnie interesowały:
Jakies 2 czy 3 lata temu obejrzalam film ktory mi sie bardzo spodobal, ale nie pamietam jego tytulu... :(
Otoz sprobuje strescic zebyscie jakos skapowali jaki jest to tytul filmu....:-):
Pewien murzyn chcial sie wyrwac od rodziny wiec zapisal sie na rekrutacje do Us NAVy (pletwonurek)- nie mial tam latwo, bo bylo...
Witam filmwebowiczów. Zależy mi na filmie, jednak w moim mieście nie ma warunków na kupno (nikt nie zakupuje). Pozostaje mi onet, ale nigdy w ten sposób nie zamawiałam. Jeżeli ktoś to kiedyś robił, a mógłby mnie nakierować jak to zrobić, to bardzo proszę. Z góry stokrotne dzięki. Pozdrawiam
Aby wyemitował serie filmów:
-Egzorcysta (I II i III
-Halloween (od I do VI)
może mnie posłuchają i wyemitują te filmy albo po prostu mnie oleją