Sprawdź czy ten post nie jest o tobie
Czytam forum i przerzucając posty często napotykam na tak zwanych koneserów kina
W swoich wypowiedziach często wytykają błędy filmów.. że jest do bani a nawet często używają dość ostrego słownictwa. Porównują filmy różnych gatunków i sądzą że na tym to polega. Krew mnie zalewa a...
Ne wszystkie filmy warto ściągac i oglądac. Ostatnio miałem Zemstę Sithów i dziwię się jak można byc takim płytkim dupkiem żeby oglądac coś takiego. A o czym mówię? O jakości. W życiu bym nie upadł tak nisko i nie oglądnął takiej jakości aby tylko zaliczyc film i mowic innym "ja już obejrzałem"Ludzie znoszą do domu...
Chyba jednym z najważniejszych dodatków do filmu jest muzyka. Czasami jest ona lepsza niż sam film czasami nie. Według mnie najlepsza muzyka pojawiła się w pierwszej części filmu "Omen". Oddawała niesamowity klimat filmu. Natomiast po obejrzeniu "Wywiadu z Wampirem" pokochałam utwór "Sympathy for the Devil"
W jakich...
W sobotę, a dokładnie 27 sierpnia na Polsacie o godzinie 12:50 leciała komedia ''Siostrzyczki". Bardzo mi się podobała, ale najbardziej spodobały mi się piosenki z tego filmu. Chciałabym wiedzieć kto wykonuje te piosenki albo znać tytuły.
Witam,
Chciałbym Was się spytać, jakie filmy znacie i możecie mi polecić traktujące o człowieku jako jednostce silnej wewnętrznie i postępującej zawsze wg własnego kodeksu wartości, jednostce, która w obliczu przeciwności potrafi stawić im czoła i będącej wierną swoim zasadom. Chodzi mi o film, po którego...
Kto zna tytul takiego juz starszego filmu o laboratorium pod woda, gdzie faszerowana czyms rekiny zeby wyrosly na olbrzymy ale skutkiem "ubocznym" byla wieksza inteligencja i one zaczynaja potem zabijac ludzi. Chyba tak bylo ale juz nie pamietam...
Wymieniajcie filmy, które ogólnie były takie sobie lub nawet słabe, ale była w nich postać dla której oglądało się całą produkcję do końca.
Dla mnie jedną z takich postaci jest chiński generał z "Ladykillers". Film ogólnie średni (momentami dobry), ale ww. generał zawsze jak był na ekranie to wybuchałem śmiechem...