Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmu "The Gift" (Dotyk przeznaczenia), czy ktoś wie gdzie na jakiej stronie można go znaleźć i ściągnąć?

FILM LATA 2005!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

moja propozycja to "Fantastyczna Czwórka" jakie są wasze typy??

Uwielbiam filmy typu Cinderella Story. A wy? Moimi ulubionymi filmami jest m.in własnie cinderella story, sposób na teściową, zakręcony piątek, czego pragnie dziewczyna i dirty dancing2. A wy jakie filmiki lubicie? Podajcie swoje typy.

Ja wiem, że trudno jest wybrać (szczególnie paniom :P), ale od strony artystycznej (pff, wizualnej) jaki film z Johnny'm najbardziej wam się podobał i do którego często wracacie? :D

zróbmy głosowanie, ciekawe kto zwycieży. dla samej satysfakcji. pozniej bedzie ogloszenie kto trafił. no, to spoko. zaczynam.

1. Roman Polański (oliver twist)
2. Szeregowiec Dolot
3. harrison ford (indiana 4)

Byłem na tym filmie i jestem zachwycony , podbał mi sie bardzo jeśli ktoś oglądał to niech wpisze swóją relacje...

he, zieja. niedawno wpuściłam tu małe głosowanie, kto bedzie na wrześniowym FILMIE. i men, mamy zwycięzce:

19 sierpnia o 14:50 depa billa ba, pisała:
Możę tak MCGregora ??? (wyspa) , szkoda ze w tamtym miesiącu Durisa nie było :( ale moze kiedys sie trafi . Stawiam tez ze moze być Depp , lub Crowe (Cindarella man)...

więcej

lubici najbardziej wpisujcie swoich ulubionych bohaterów i aktorów którzy grają jakieś role w filmie ( możecie głosować na postacie z każdej części

FILM LATA 2005!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

moja propozycja to "Fantastyczna Czwórka" jakie są wasze typy??

Posiadam w swojej kolekcji Gwiezdne Wojny:
1.Mroczne Widmo ( 1999)
2.Atak Klonów ( 2002)
3.Zemsta Shitów ( 2005)
4.Nowa Nadzieja ( 1977)
5.Imperium Kontratakuje ( 1980)
6.Powrót Jedi (1983)
7.Potężny umysł ( 2003) ( epizod 10)
8.Wielki Rozłam (2004) ( epizod 11)
9.Ostateczna Próba (2000) ( epizod 13 )...