Jest wiele beznadziejnych seriali na których nie warto nawet oka zawieszac , ale jest ruwniez spora grupa seriali bez których trudno "zyc" :)
1.Ostry Dyzur
2.Pełna chata
3.Przyjaciele
4.dzien za dniem
5.Domek na preri (powiew dziecinstwa);P
jak moge dodac nowy film lub osobe do katalogu. czesto z powodu , ze filmu czy osoby nie ma w katalogu nie sa mi przyjmowane filmy zwiazane i nowe w obsadzie. prosze o pomoc
Drodzy czlonkowie naszej filmowej spolecznosci. Czy nie uwazacie, ze weryfikowanie recencji filmu wyslanej do tego portalu w maju 2005r. i brak do chwili obecnej zakonczenia tej procedury nie jest przpadkiem totalnym przegieciem? Uwielbiam filmy i caly swiat kina, ale takie praktyki powoduja, ze odechciewa mi sie...
MAm ochotę na dobre kino grozy, co mi polecacie? NIe lubię starych filmów, a wampiry są noodne. Dziękuje z gówy.
Niestety nie znam tytułu filmu. Jest to film z USA, zdaje się że z lat 70 lub 80, hurror~thriller~sci-fi. Z tego co pamiętam leciał jakiś czas temu w polskiej tv (chyba na polsacie). Opowiada historię o naukowcu, który bada sny i fobie dzięki dziwnej kapsule, w której zamyka się biorących udział w eksperymencie...
Juz koniec wakacji, wiec czas na podsumowanie. Jakie były te wakacje jesli chodzi o kino?? Udało sie wam obejrzeć coś ciekawego, co zapadnie w pamieci na dłużej??. Ja miałem okazję zobaczyc film Exilis oraz Jedwabną opowiesc. Oba filmy polecam ( sa piekne). Nadrobiłem rowniez swoje zaległosci . Oglądałem trzy kolory...
więcejFilmy francuskie z reguły nie są łatwe i przyjemne. Trzeba sie podczas oglądania skupić i dostrzec pewne ukryte w nich piekno. W te wakacje oglądałem dwie francuskie produkcje: Exilis oraz Jedwabną opowiesc. Oba filmy b. mi sie podobały, ale psychicznie nastawiłem sie na coś trudnego, wymagającego uwagi i skupienia
Leciał na wakacjach w TVP, był o facecie którego dwaj gliniarze wrobili w jakieś zabójstwo czy cos takiego i trafił do pudła. Tam go prześladowała jakaś murzyńska banda i zabił jej szefa plastikowym nożem. Potem oczywiście po odsiadce zemścił się na tych którzy go wrobili. Z tego co pamiętam główną rolę grał jakiś...
Oglądałam już dość dawno temu film, którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Aktorów też nie. Mogę jednak opowiedzieć w skrócie o czym on był, może ktoś mi będzie w stanie pomóc. Bogaty mężczyzna dowiaduje się, że jest śmiertelnie chory. Ma piękną, młodą żonę i postanawia sprawdzić czy ona naprawdę go kocha, czy nie...
więcej