może ktoś z Was zna ten film; znajoma opowiadała mi o nim, ale zapomniała tytułu, i nie mam z nią kontaktu;
film z gatunku horror lub thriller; podobno dużo lepszy od "Piły" ("Saw"), ostatnio granej;
akcja toczy się w metrze i jest ponoć bardzo ostry klimat, wywołujący dreszcze; nie mogła niestety zdradzić więcej...
Co zmienilibyście w nich? Co byście dodali? Kręcimy za mało filmów akcji, horrorów, s-f, itd.? Mamy beznadziejnych aktorów? Za mały budżet? Napiszcie czego brakuje polskiemu kinu!
czy zna ktos tytuły filmów podobnych do 'funny games '' szłyszałem ze z zimna krwia jest podobny ale niee moge go spotkac jak by ktos miał to chetnie skorzystam adam241@wp.pl
Zapodajcie tytółyt fajnych filmów rozgrywających sie w średniowieczu np.cos w stylu "Merlina" lub "Króla Artura" Z góry dzięki;)
Patrząc na tytuł, pewnie zastanawiacie się o co mi chodzi. To proste. Lubię filmy, w których pojawiają się policyjne jednostki specjalne, np. SWAT. Do moich ulubionych należy "Leon zawodowiec". Za to "SWAT" z Colinem Farrelem mi się nie podobał. Czy możecie podać mi tytuły innych filmów o tej tematyce?
Jak to jest z tym powszechnie uważanym za magiczne hasłem? Pogłoski mówią, iż często przy wypowiadaniu tych słów można puścić mokrego pierda znanego także pod nazwą "bąk z kleksem". Przypadek czy też może siły wyższe? Spróbujcie i przekonajcie się sami, a rezultatami podzielcie się z innymi. Pozdrawiam.