Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

może ktoś z Was zna ten film; znajoma opowiadała mi o nim, ale zapomniała tytułu, i nie mam z nią kontaktu;
film z gatunku horror lub thriller; podobno dużo lepszy od "Piły" ("Saw"), ostatnio granej;
akcja toczy się w metrze i jest ponoć bardzo ostry klimat, wywołujący dreszcze; nie mogła niestety zdradzić więcej...

Co zmienilibyście w nich? Co byście dodali? Kręcimy za mało filmów akcji, horrorów, s-f, itd.? Mamy beznadziejnych aktorów? Za mały budżet? Napiszcie czego brakuje polskiemu kinu!

poszukuje dobrej komedii jesli jakas znasz to daj znac

czy zna ktos tytuły filmów podobnych do 'funny games '' szłyszałem ze z zimna krwia jest podobny ale niee moge go spotkac jak by ktos miał to chetnie skorzystam adam241@wp.pl

Zapodajcie tytółyt fajnych filmów rozgrywających sie w średniowieczu np.cos w stylu "Merlina" lub "Króla Artura" Z góry dzięki;)

Nie pamietam tytulu ani kto tam gral ogladalem go u kolegi...

Patrząc na tytuł, pewnie zastanawiacie się o co mi chodzi. To proste. Lubię filmy, w których pojawiają się policyjne jednostki specjalne, np. SWAT. Do moich ulubionych należy "Leon zawodowiec". Za to "SWAT" z Colinem Farrelem mi się nie podobał. Czy możecie podać mi tytuły innych filmów o tej tematyce?

Jak to jest z tym powszechnie uważanym za magiczne hasłem? Pogłoski mówią, iż często przy wypowiadaniu tych słów można puścić mokrego pierda znanego także pod nazwą "bąk z kleksem". Przypadek czy też może siły wyższe? Spróbujcie i przekonajcie się sami, a rezultatami podzielcie się z innymi. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty

czy podoba się Wam, macie ulubione tytuły, czy wykonawców.

"Stygmaty"w reżyserii Rupert'a Wainwright'a,w rolach głównych grają Patricia Arquette jako Francil i Gabriel Burne jako ksiądz Kiernan.Lubię ten film,podoba mi się atmosfera panująca w tym filmie.Są fajne sceny które podwarzają autorytet kościoła,i zachowanie się zwieżchników kościelnych