Jeśli ktoś pamięta jekieś tytuły dramatów muzycznych to prosze o pomoc.
Im więcej, tym lepiej i oczywiście będę bardzo dźwięczna :]
podajcie najbardziej okrutne sceny jakie widzieliście w filmie, ja się zastanawiam jak sobie coś przypomne to napisze.
Musze powiedziec ze moje wrazenia po "Sin City" sa jak najbardziej pozytywne, siedzac w kinie z wizualnej strony film jest dla mnie jak najbardziej ql tak samo jesli chodzi o strone muzyczna. Moim zdaniem Rodriguez, Miller no i Quentin odwalili kawal dobrej roboty zaspokajajc gusta nawet najbardziej wybrednego widza,...
więcejMusze powiedziec ze moje wrazenia po "Sin City" sa jak najbardziej pozytywne, siedzac w kinie z wizualnej strony film jest dla mnie jak najbardziej ql tak samo jesli chodzi o strone muzyczna. Moim zdaniem Rodriguez, Miller no i Quentin odwalili kawal dobrej roboty zaspokajajc gusta nawet najbardziej wybrednego widza,...
więcejKtóry serial waszym zdaniem zasługuje na miano najgłupszego i najbardziej przesłodzonego??? Czekam na odpowiedzi...
Hej, kiedys ogladalem film SF o cyborgach. Zywili sie oni krwia. Byl tez jeden cyborg ktory byl przeciwny temu i walczyl z tymi zlymi. Po pewnym czasie dolaczyla do niego pewna kobieta. Skonczylem w momencie jak mieli leciec lotnia do miasta cyborgow. Czy moze ktos mi podac tytul tego filmu? Z tego co wiem jest tez...
A co sądzicie o filmie ,,Mr. & Mrs. Smith" z Bradem Pittem i Angeliną Jolie? Bo mi się baaardzo podobał. Brawurowe wykonanie i obsada.
Nie wiedziałam gdzie je zamiescic wiec pytam was o to tutaj!Czy mozecie mi polecic jakąs fajowa komedie przy której bede sie ppokładac ze smiechu.Klimatyczna mieszanina wiecznego studenta,agentów bardzo specjalnych,fajna z niego babka.Z gory dzieki.
Jestem ciekawa czy wierzycie w historje w filmach, że mogą się naprawdę zdażyć??? Czy wierzycie w taką miłość jak w filmach, w thrillery (w ich prawdopodobieństwo) itd...????