Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Może jakiś kinomaniak , rzuci paroma tytułami z azjatyckiego kina które są godna obejrzenia.Ostatnio zasmakowałem w dalekowschodnim klimacie w filmach.Bardzo prszę.Mogą też być tytuły z dobrego anime, bo ta sztuka wyrazu też jest zacna.
dzięki z góry
pozdro

...dotyczące mianowicie ekranizacji gry "Prince of Persia". Jeśli ktoś ma jakieś informacje niech zajrzy na mojego bloga i wpisze się w komentach. Bardzo mi na tym zależy!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich fanów piratów, rumu (to żart :)...), Johnnego Deppa oraz Księcia Persji... :* Kaileena

W związku z premiera ostatniego filmu Stevena Spielberg'a, "War of the World", chciałbym poznać (według Was) NAJLEPSZĄ 10-tkę filmów tego jednego z najsłynniejszych (i być może najlepszych...) reżyserów w historii kina.Oto lista NOMINOWANYCH Filmów S.Spielberga:

1. Sugarland Express
2. Szczęki
3. Bliskie Spotkania...

więcej

Czy Jet Li powinien byc nominowany do Oscara za role w filmie Czlowiek Pies....????? Ja mysle ze TAK - Jet Li "maszyna do zabijania" swietna rola.........................

Pewnego dnia usiadłszy przed telewizorem, by przesiedzieć kolejną nockę beztrosko oglądając filmy, niespodziewanie znalazłem trzy kasety video, które łączył wspólny element - poker. "Cincinnati Kid", "Wielki Szu" i "Maverick" oto te tytuły. Znacie może więcej filmów ukazujących pokera w całej okazałości?

Który film jest wg was lepszy?
Mi bardziej podobała się Wojna Światów. Spilberg miał dobry pomysł, żeby pokazać akcję z punktu widzenia jednej rodziny. Dzięki temu film jest bardziej dramatyczny. Film ma również świetne efekty specjalne i znakomitą muzykę Williamsa. W sumie film ma jedną wadę - trochę przesłodzone...

1.Requiem for a dream
2.Fight Club
3.Pręgi
4.21 gramów
5.Efekt Motyla

Amerykanie-brak pomysłów

użytkownik usunięty

co raz to częściej Amerykanie przerabiają japońskie filmy grozy raz the ring,teraz dark water...jednym słowem mogli by ruszyć głową i coś fajnego nakręcić i choć mam 12 lat to sama zauważyłam że Amerykańscy reżyserzy narazie potrafią tylko coś przerabiać

Siema czy widział ktoś Film "Masz Wiadomość" albo "Eurotrip" ?? czy zna ktos Podobne Filmy??chodzi mi nie tylko o gatunek o Gatunek ale również hmm kurde Nie wiem jak to określić.... no zęby był podobny do Tych Filmów

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem