Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

a widzieliście ten film?

użytkownik usunięty

http://leb.pelen.filmow.filmweb.pl/User?id=2631 [leb.pelen.filmow.filmwe ...]

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi podał linka do tego utworu.z góry dziękuje

Czesc co sadzice o kinie lat '80 bo ja uwazam ze to jeden z najlepszych okresow kina tyle swietnych filmow..Powrot do przyszlosci, Pogromcy duchow, Batman, Koszmar z ulicy wiazow,...Dirty dancing, top gun..i wiele innych dobrych pozycji...troche kiczu bylo w niektorych filmach ale i tak oglada sie je swietnie i nikt o...

więcej

Batman -początek to niewątpliwie hit tego roku świetne zdjęcia genialny Christian Bale co niestety równoważy Keate Homels beznadzieją,świetna reżyseria i nieprzesadzone aczkolwiek wielkie efekty specjalne.Pozwala mi
posttawić 9/10.Jednak i tak bardziej podobał mi się BATMAN zwykły Pierwszy
mimo że Batman -początek to...

więcej

W którym filmie o Alu Capone (chyba...) odbywa się przyjęcie dla jego wrogów i z wielkiego tortu, który wjechal na środek sali, wyskakują "żołnierze" mafii z karabinami i zabijają wszystkich gości? Ktoś z was NA PEWNO wie - dzięki za pomoc:)

Czesc co sadzice o kinie lat '80 bo ja uwazam ze to jeden z najlepszych okresow kina tyle swietnych filmow..Powrot do przyszlosci, Pogromcy duchow, Batman, Koszmar z ulicy wiazow,...Dirty dancing, top gun..i wiele innych dobrych pozycji...troche kiczu bylo w niektorych filmach ale i tak oglada sie je swietnie i nikt o...

więcej

kiedy wchodzi do kin najnowsza częśc Harrego Pottera?? chodzi mi o "Harry Potter i czara ognia" ... wogule kto lupi Pottera a kto nie i dlaczego.... piszcie...

Chciałbym coś dodać od siebie ale nie wiem jak. Więc powiedzcie mi jak. Z góry dziękuje.

Nie wiecie może czy został wyreżyserowny film na podstawie książki W. Whartona "niezawinione śmierci"???

kurka no, ale telemaniak to komedia, zakochany bez pamieci to tez komedia, truman show, czlowiek z ksiezyca, majestic to tez komedie!!
ja pytam czy Jim gral w filmach ze tylko obyczajowy czy dramat!!