Czesc co sadzice o kinie lat '80 bo ja uwazam ze to jeden z najlepszych okresow kina tyle swietnych filmow..Powrot do przyszlosci, Pogromcy duchow, Batman, Koszmar z ulicy wiazow,...Dirty dancing, top gun..i wiele innych dobrych pozycji...troche kiczu bylo w niektorych filmach ale i tak oglada sie je swietnie i nikt o...
więcej
Batman -początek to niewątpliwie hit tego roku świetne zdjęcia genialny Christian Bale co niestety równoważy Keate Homels beznadzieją,świetna reżyseria i nieprzesadzone aczkolwiek wielkie efekty specjalne.Pozwala mi
posttawić 9/10.Jednak i tak bardziej podobał mi się BATMAN zwykły Pierwszy
mimo że Batman -początek to...
W którym filmie o Alu Capone (chyba...) odbywa się przyjęcie dla jego wrogów i z wielkiego tortu, który wjechal na środek sali, wyskakują "żołnierze" mafii z karabinami i zabijają wszystkich gości? Ktoś z was NA PEWNO wie - dzięki za pomoc:)
Czesc co sadzice o kinie lat '80 bo ja uwazam ze to jeden z najlepszych okresow kina tyle swietnych filmow..Powrot do przyszlosci, Pogromcy duchow, Batman, Koszmar z ulicy wiazow,...Dirty dancing, top gun..i wiele innych dobrych pozycji...troche kiczu bylo w niektorych filmach ale i tak oglada sie je swietnie i nikt o...
więcejkiedy wchodzi do kin najnowsza częśc Harrego Pottera?? chodzi mi o "Harry Potter i czara ognia" ... wogule kto lupi Pottera a kto nie i dlaczego.... piszcie...
Nie wiecie może czy został wyreżyserowny film na podstawie książki W. Whartona "niezawinione śmierci"???