Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Napisałem już ponad 30 ciekawostek naraz i czekałem se na jakieś punkty :D :P . A tu nic było z 10 " w trakcie weryfikacji" ale i tak po kilku dniach wszystko znikło " nie zaakceptowano" i punktów nie ma :(
I mam pytanie jakie mają byc ciekawostki żeby mi je przyjeli i żebym miał jakieś punkty

/X\(-)/X\...

Wymienie sie filmami dvd kopie z orginałów zainteresowanych zapraszam na mail polkarnas@wp.pl

Co sądzicie o remakach? Czy powinno coś takiego istnieć? Tak czy nie? Odpowiedź uzasadnij ;).

Słyszałem że wyszła jakaś specjalna edycja tego wyśmienitego filmu ale nie wiem czy to prawda. Jeśli ktoś wie o czymś takim to proszę aby napisał czym się różni od edycji normalnej. Podziemnego Kręgu zrobił na mnie wrażenie więc jeśli są np. dodane jakieś sceny to muszę mieć tą wersje.
Z góry dziękuję.

mam pytanko czy ktos widzial ten film i czy jest warty obejrzenia bo niemoge znalesc jego recenzji

jak odebraliscie jego postac, jaka wg Was byla jego historia, czy byl homoseksualista, czy to on zamordowal glownego bohatera, czy raczej ta zona? zauwazylam ze rozni ludzie zupelnie inaczej icenili ten film. wyrazcie swoje opinie;D

jak w temacie dajcie filmy o których trudno zapomnieć po ich obejrzeniu ??