Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Sorry, ale nie wiem jak mam dodać film albo osobę do katalogu. Czy ktoś mi może pomóc??? Byłabym bardzo wdzięczna.

Blagam o pomoc. Wziąłem udział w konkursie i nie wiem gdzie moge sprawdzić jego rozszczygnięcie. POMÓŻCIE!!!!

Blagam o pomoc. Wziąłem udział w konkursie i nie wiem gdzie moge sprawdzić jego rozszczygnięcie. POMÓŻCIE!!!!

czy wiecie moze skad moge zassac lub gdzie moge kupic na dvd ten film??
(chodzi mi o jakis polski sklep internetowy)
film jest podobno bardzo dobry i chcialbym go zobaczyc..... z gory thx

opiszcie swoje wrazenia dotyczace tego filmu

Jak sądzicie, jakie teksty najczęściej padają w filmach?
Ja stawiam na "Wszystko będzie dobrze"... ;)

Niedawno na forum gościł (i nadal gości:)) temat "pomysł na horror" autorstwa mootyla, no ale przecież nie samym horrorem człowiek żyje:D Może macie pomysły na inne filmy?

Mój pomysł: kilka dni z życia urzędnika skarbowego:D:P:D w formie komediodramatu:]

Ameryka czy Japonnia??

użytkownik usunięty

Która wersja the ring wam się bardziej podobała?Japońska czy Amerykańska??Napiszcie i uzasadnijcie dlaczego??

film o grupie ludzi zyjacych w jednej z dzielnic paryza ktora ma problemy z policja szukam tytulu filmu prosze o pomoc

Ja ze znajomymi prubujemy napisać scenariusz mamy juz fabułę i wogulę... ale niewiemy gdzie się zwrucić jak będzie gotowy czy ktoś zna jakiegos producenta filmowego ;) naprawde gwarantuje film będzie dobry, gatunek filmu horror... moim zdaniem to będzie najstraszniejszy film wszechczasów :P pozdrawiam i czekam na...

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi podał linka do tego utworu.z góry dziękuje