Muzyka to cos wiecej niz ilestam dzwiekow. To sposob na wolnosc umyslu, ciala, ducha.To cos co wprowadza w trans, hipnotyzuje, ale nade wszystko daje wolnosc.
Błagam pomóżci mi, od paru dni nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu...... charakterystyczne w tym filmie jest to jak to ksiądz kocha się z dziewczyną którą owija w niebieskie szaty figurki Matki Boskiej.... potem ona usuwa dziecko....to tak w wielkim skrócie :))
Jaki jest waszym zdaniem najprzystojniejszy piosenkarz?
Moja lista wyglada tak:
1.Duncan James
2.Lee Ryan
3.Justin Timberlake
Kochani, w związku z nowym konkursem Cinemy prosze was o pomoc w zgadywaniu z jakich kadrów są zamieszczone w tej gazecie zdjęcia. Ja nie mam juz tylko 4 zdjęc ogadniętych. Brakuje mi numerów: 09, 24, 27, 30.Jeśli chcesz możemy się wymienić informacjami....Z góry dzieki za pomoc wszystkim KINOMANIAKOM...
Mam dla wszystkich oglądaczy filmów przestrogę ,NIE OGLĄDAJCIE "BOOGEYMAN'A",STRASZNA........ .............................. .............................. .....................
............SZMIRA!!!myślałem ,że po "klątwie" nikt nie omieli się wymyśleć czegoś gorszego -a jednak.Z reszta co się dziwić, ten sam...
no... komu się nie podobał film ??? niech będzie odwarzny i to powie na forum , chętnie podyskutuje !!!!
jesli juz jest taki temat to przepraszam widac slabo szukalem. co zrobilo wrazenie i dlaczego.
ja od dluzszego czasu jestem pod wrazeniem serialu i filmu "cowboy bebop" fenomenalna muzyka, doskonala animacja i koncowka potwierdzajaca ze to wszystko to jednak matrix ;). reszte tytulow zostawiam do dalszej polemiki, mam...
Ja uwazam, ze jest to dosc dobry film, chociaz nie jestem wielbicielem tego gatunku. Dobrzy aktorzy, wzorowo zagrane role, niezla dawka humoru i niesamowita Anne Hathaway.
nie zaluje, ze obejrzalem ten film, a nawet bardzo sie ciesze.