Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś zna tytuł filmu, który opowiadał o psychopacie/pilocie samolotu? Zabijał kobiety, blondynki (w samolocie tez jedną zabił) bo były mu potrzebne do jego układanki. Kolekcjonował ich części aby ułożyć całość. No i nikt nie wiedział kim on jest. (Ten aktor miał taki straszny wyraz twarzy). Pamiętam jeszcze, że...

No, tu się możecie wykazać. xP
Na pewno każdy z nas ma ulubiony film, a co za tym idzie, ulubione piosenki pochodzące z niego. Lub napisane specjalnie do filmu... Lub po prostu w nim wykorzystane. E, no każdy wie o co chodzi. No więc właśnie. Soundtracki z jakich filmów najbardziej zapadły wam w pamięci, że nie...

jaki to film o samurajach. Trzech mordercow ma zabic cesaza jakiegos tam a cesaz wydal rozporzadzenie kto ich zabije bedzie mogl sie z nim spotkac to ci zabujcy wymyslili ze jeden z nich zabije pozostalych 2 i w ten sposob zblizy sie cdo cesaza
????? super dzwiek i efekty cos jak przyczajony tygrys ukryty smok!!!

jaki film moglibyście mi polecić podobne w efektach specjalnych i dźwiękowych do tych z terminatora 3 (szczególnie z pościgów).
tylko matrix odpada (może to być coś takiego jak przyszły fantastic four). nie musi to też być s-fi, chodzi mi o to żeby super się oglądało na DVD w systemie 5.1. dzięki z góry za propozycje...

więcej

W Multikinie organiowane są maratony filmowe. Ten fakt jest ogólnie znany. Potrzebną mi informacją jest czas trwania takiego maratonu w przypadku wyświetlania wszystkich części Władcy Pierścienii (1 i 2 rozszerzone). Odpowiedzi ślijcie na gg: 9593181. Z góry dziękuje.,

Czy ktoś pamięta może tytuł filmu, który leciał kilka miesięcy temu na TVN'ie. Opowiadał on o piłkarskim arbitrze, który za przekręty został wsadzony do więzienia. Potem był mecz strażnicy vs. więźniowie, w którym miał on poprowadzić więźniów do zwycięstwa lecz dyrektor dał mu propozycję wyjścia jeśli ten nie będzie...

więcej

Jak mam dodac w swoim profilu np ulubione filmy itp? Wogóle nie widzę takiej opcji. Może mi ktoś wytłumaczy?

A moze i my zrobimy sobie plebistyt na najlepszy naszym zdaniem fil Stevena Spielberga.Wpisujcie ale tylko po jednym filmie wiem ,że to będzie bardzo trudne ale proszę. Ja później podlicze i zobaczymy.
Więc co przyłąnczcie się do zabawy???
pozdro

Witam
Mam pytanie czy posiada ktos wyzej wymieniony film w wersji dvd
Bede wdzieczny za odpowiedz
Pozdrawiam

Tylko prosze nie piszcie ze Brad Pitt bo to jest za proste i za banalne ;) Najcudowniejsi są Jude Law,Johnny Depp i Ryan Gosling..mniam ;P