Na początku kwietnia dodałam do bazy filmwebu trochę danych dotyczących niektórych sławnych osób. Nie zostało to od razu zweryfikowane, czemu się nie dziwię. Chciałam dzisiaj sprawdzić, czy coś z dodanych przeze mnie materiałów zostało już sprawdzone. Zdziwiłam się bo pod napisem AKTYWNOŚĆ nie było linku do "dodanych...
więcejjakie filmy warto obejrzec a jakie ksiazki warto przeczytac w czasie wakacji??? a jakiej muzy posluchac zeby poczuc ten beztroski klimat wakacji??? ja polecam przede wszystkim filmy typu: "thelma i louise" czy "prosta historia"; ksiazki Nahacza, Masłowskiej czy Pilcha a z muzyki to oczywiscie JAPOŃSKI PUNK ROCK!!!!!!!!...
więcejPewnemu biznesmenowi przyjaciele robią prezent na urodziny zatrudniając agencje robiącą profesionalne dowcipy. Ta agencja wywozji go w skrzyni do meksyku, tam porwany sprzedaje zegarek żeby dostać się z powrotem do USA, po paru przygodach na końcu filmu stojąc na dachu budynku wydaje mu się, że zabija swojego...
piszcie na temat bajek takich jak : epoka lodowcowa , rybki z ferajny , gdzie jest nemo , shrek , madagaskar roboty itp
jakie sa wg was najlepsze filmy o wakacjach, wakacyjnych przygodach itp ??? glosujcie!!! ja proponuje moze "crossroad - dogonic marzenia" (moze i kiepski i troche glupi ale baaaardzo wakacyjny) albo "ali g. in da house" (reagee jest nieodlacznym elementem wakacyjnych szalenstw.hehe...)
jak dla mnie kto jeszcze nie był na Sin City a lubi oglądać filmy na dużym ekranie to zgrzeszył !!! A CZY WARTO IŚC PONOWNIE , MYSLE ,ŻE TAK BO GDY SIE PIERWSZY RAZ OGLADA MOZNA NIE DOSTRZEC WIELU NAPRAWDE JESZCE BARDZIEJ INTERESUJĄCYCH MOTYWÓW !!