Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ma może ktoś w swojej kolekcji ten film? Pozdrawiam

Na początku kwietnia dodałam do bazy filmwebu trochę danych dotyczących niektórych sławnych osób. Nie zostało to od razu zweryfikowane, czemu się nie dziwię. Chciałam dzisiaj sprawdzić, czy coś z dodanych przeze mnie materiałów zostało już sprawdzone. Zdziwiłam się bo pod napisem AKTYWNOŚĆ nie było linku do "dodanych...

więcej

Znacie może jakąś strone gdzie moża ściągać flmy ????? heh :]

jakie filmy warto obejrzec a jakie ksiazki warto przeczytac w czasie wakacji??? a jakiej muzy posluchac zeby poczuc ten beztroski klimat wakacji??? ja polecam przede wszystkim filmy typu: "thelma i louise" czy "prosta historia"; ksiazki Nahacza, Masłowskiej czy Pilcha a z muzyki to oczywiscie JAPOŃSKI PUNK ROCK!!!!!!!!...

więcej

Pewnemu biznesmenowi przyjaciele robią prezent na urodziny zatrudniając agencje robiącą profesionalne dowcipy. Ta agencja wywozji go w skrzyni do meksyku, tam porwany sprzedaje zegarek żeby dostać się z powrotem do USA, po paru przygodach na końcu filmu stojąc na dachu budynku wydaje mu się, że zabija swojego...

HEJ! MAM PYTANIE: JAK DODAĆ DO FILMWEBU NOWY FILM???

piszcie na temat bajek takich jak : epoka lodowcowa , rybki z ferajny , gdzie jest nemo , shrek , madagaskar roboty itp

jakie sa wg was najlepsze filmy o wakacjach, wakacyjnych przygodach itp ??? glosujcie!!! ja proponuje moze "crossroad - dogonic marzenia" (moze i kiepski i troche glupi ale baaaardzo wakacyjny) albo "ali g. in da house" (reagee jest nieodlacznym elementem wakacyjnych szalenstw.hehe...)

jak dla mnie kto jeszcze nie był na Sin City a lubi oglądać filmy na dużym ekranie to zgrzeszył !!! A CZY WARTO IŚC PONOWNIE , MYSLE ,ŻE TAK BO GDY SIE PIERWSZY RAZ OGLADA MOZNA NIE DOSTRZEC WIELU NAPRAWDE JESZCE BARDZIEJ INTERESUJĄCYCH MOTYWÓW !!

Jestem zwolennikiem tego gatunku i sądzę że filmy tego typu mają bardzo głębokie przesłania. Głębsze niż myślą niektórzy ponieważ odnoszą się do skrytych pokładów tego co nas przeraża. Czasem przechodzimy bokiem, ale nigdy nie pozbędziemy się Naszych lęków i obaw.