Jak mogę znaleźć piosenke którą nagrał ten chłopak dla Torrance (Kirsten Dunst) w filmie? Plizzzz pomóżcie!!!
Jak na mój gust fimlmmy polskie z biegiem czaasu stają sie cooooraz bardziej banalne. Dajmy na to przykład .... Ostatni film Juliusza Machulskiego był płytkim obrazem kradzieży obrazu da Vinci`ego..... fabuła nie przedstawiała nic ciekawego.... aktorzy sprawdzili sie w swoich rolach tylko co z tego jezeli zagrali w...
Jak brzmiało motto (Karola i kumpli:P) w filmie Karol - człowiek, który został papieżem, jak sie je pisze i co znaczy ??
Nie wiem jak wy ale ja lubię film z lat 60 , te ubrania , fryzury itp. Szkoda że tak mało jest polskich filmów z lat 60 , co nie?
Który waszym zdaniem najlepszy film ukazał sie w tym roku w kinach ??? moim zdaniem m.in. "Gwiezdne Wojny : Epizod III - Zemsta Sithów"... czycoś jeszcze ...?? :]
"Sin City" ten film mam już od 3 dni ale nie ciągneło mnie żeby go obejrzeć. Ale biorąc pod uwage wasze wszystkie komentarze na temat tego filmu postanowiłem go sobie dziś obejrzec mam nadzieje że nie bede żałował !!!
I czy Opłaca się oglądac film HITCH
najbardziej kontrowersyjny i nowatorski film ???? każdy z nas ma ulubiony film , a to z powodu aktorów lub ulubionej tematyki , ale patrząc od strony tego co juz bylo w kinie i co ostatnio widzieliscie na jaki film zwróciliście uwage , chociaż by z takiego powodu ,że był inny niz wszystkie - jak dla mnie bezapelacyjnie...
więcejczy nie sądzicie ze wlasnie ten rok przyniosl w zeszlym dziesiecioleciu najlepsze filmy??To przeciez wlasnie wtedy, swoja premiere mialy takie filmy jak Pulp Fiction(wszystkie mozliwe nagrody w Cannes), Forrest Gump(najlepszy film '94), Skazani na Shawshank(moim zdaniem najlepsza adaptacja ksiazki Stephena Kinga),...