który grał w angielskim filmie: "The death in holly orders" ("W godzinę śmierci naszej"). Nazwisko:Spencer... Imię, chyba na J... Może ktoś wie?!
Chciałabym obejrzeć jakiś fajny horror,ale nie wiem jaki:( Co polecacie?? Uprzedzam, że wiekszośc oglądałam :) min. Klątwę, Ring, Piłę, Final Destination, Świt zywych trupów. Jesli znacie jeszcze coś godnego polecenia to piszcie :)
Chcialem sie zapytac , ktora komedia po 1990 roku podobala sie Wam najbardziej. Podajcie swoje typy bo chętnie bym sobie cos ogladnal i przydalaby mi sie wasza opinia co jest godne ogladniecia.
Witam! Czy ktoś może posiada ten film? Jest mi on pilnie potrzebny więc gdyby ktoś miał niech tu pisze. z góry dzięki.
Mam pytanie moze ktoś pomoże. Ze dwa lata temu widziałam film i szukam tytułu. Film opowiadał historię kilku żołnierzy, którzy zgubili sie w lesie i trafili do okopów niemieckich. Po jakimś czasie zaczęły dziać sie z nimi dziwne rzeczy, zaczeli sie w najrózniejszy sposób zabijać. Robili to tak długo, aż pozostał jeden....
więcejCzy wie ktoś z was gdzie lub, czy wogóle można dostać kopie takich starych filmów. Nie chodzi mi tu o jakieś konkretne produkcje, ale nawet o paro sekundowe ujęcia dokumentalne. Nie chodzi mi o filmy Braci Lumiere, bo je można bez problemu zassać z internetu. Proszę o jakąkolwiek informacje na ten temat. Tom dla mnie...
więcejHej !! Mam pytanko!! Jestem ciekawa czy waszym zdaniem warto iść na "Garbi: Super Bryka" czy nie ?? Czekam na wasze zdania !! papa!! ;-)
Tim Burton miał pierszeństwo (powiedzmy w dziejach nowożytnych), genialnego aktora Jacka Nicholsona, intygujący jak się wtedy mówiło wzrok Michaela Keatona, osobistą ekspresję w budowania specyficznego klimatu jakiego wymagało przedstawienie miasta Gotham oraz muzykę Prince'a. Kiedy po wersji Burtona kolejne postacie...
więcejszukam filmu ktory widzialam swego czasu na dkf-ie, fabuka mniej wiecej taka, ze mezczyzna poiznaje kobiete w jakims barze czy knajpie i ona zaprasza go do siebie bo jej wspollokatorka sprzedaje jakies rzezby czy cos w tym stylu. ona podoba mu sie wiec idzie w odwiedziny, ale znajduje jakas masc na blizny w jej torbie...
więcej