TOP 5 naszych ulubionych filmów.
Moje Top 10 to:
1. Ringu / Ringu 0
2. Moulin Rouge
3. Klątwa ju - on
4. Straszny film 3
5. The Ring
szczęsliwee dzewo przyjaciuł to moje ulubione filmiki bo to raczej niesą bajeczki dla dzieci....czasem jak to ogladam to nie wiem czy sie smiac czy plakac ......te wierzaki są yakie sweeeet ze aż mi ich zal ale zazwyczaj gdy giną tak dyrastycznie to sie śmieje....
Ostatnio myślałam o opuszczeniu filmwebu. Oczywiście nie dosłownie, chodzi mi jedynie o zawieszeniu dodawania przeze mnie kontrybucji... Nikt mi tego już nie akceptuje. Weryfikatorzy są ślepi i nie widzą naspisanego źródła (tak jak np. Dragon Lee)... Wkurzyłam się no... :
to nie jest film dla prostych i zwykłych ludzi , chociaż i może tacy mogliby sie przejśc i zobaczyc co to prawdziwe kino - film z charakterem , niesamowity klimat Milllerowskich komiksów !!!! ja jestem za przyznaniem wszystkich nagród za efekty ,dzwięk , muzyke etc..
szczęsliwee dzewo przyjaciuł to moje ulubione filmiki bo to raczej niesą bajeczki dla dzieci....czasem jak to ogladam to nie wiem czy sie smiac czy plakac ......te wierzaki są yakie sweeeet ze aż mi ich zal ale zazwyczaj gdy giną tak dyrastycznie to sie śmieje....
szukam nazwy filmu. Juz mowie o czym był. To bylo tak ze rodzina : ojciec, zona, syn i corka chyab jechali takim samochodem podroznym. i byl taki przestępca taki z długimi włosami i brodą (blondyn) ktory zabił policjanta i zabrał mu kurtke. napotkal rodzinke na drodze i wział ich na zakladnikow pozniej postrzelił ojca...
więcejZnasz tai film lub serial w ktorym każda kwestia akorów każde slowo ma swoje ukryte znaczenie lub coś z sobą niesie jakieś przeslanie. w "przystanku alaska" dwóch aktorów rozawia o upływającym czasie jeden mówi "sciskałem mocjej ręce ale woda i tak uciekła ,tak samo jest z czasem nieda się go zatrzymać "cały serial...