W piątek puszczają ulubiony film mojego brata! terminator II ja tez uwielbiam ten film i fajna muza , genialne Science-Fiction
!!!
Mam prośbę- jeżeli ktoś ma takei filmy jak: DRABINA JAKUBOWA (JACOB'S LADDER"), CREAMASTER, LALKI, RZEKA SUZCHOU, UPADŁE ANIOŁY, SIEDEM (SEVEN), ICHI THE KILLER, BOSKA INTERWENCJA, niech sie do mnie odezwie- z góry wielkie Bóg zapłać;)
No właśnie, jakie komedie najbardziej preferujecie? Czy są to amerykańskie hiciory takie jak: "Głupi i Głupszy", "Truman Show", czy może rodzime jak: "Seksmisja", czy "Dzień Świra", a może jeszcze inne? Podajcie mi jak możecie swój prywatny ranking powiedzmy trzech najlepszych filmów tego gatunku. Z góry dziękuję za...
więcejCiao! Prosze bardzo kogos bardziej rozgarnietego niz ja o pomoc w sprawie tytulu filmu. Fabula przedstawia sie tak: Jest 4 mlodych przyjaciol. Narratorem filmu jest jeden z nich. Chlopak mial kiedys brata lecz ten zginal w tragicznie. Rodzice chlopca wogole nie zauwazaja swojego mlodszego syna. Sa pograzeni w ciaglym...
więcej
" - Ja, to proszę pana mam bardzo dobre połączenie: Wstaję rano, za piętnaście trzecia, latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem. Śniadanie jadam na kolację, tylko wstaję i wychodzę.
- No ubierasz się pan...
- Płaszcz, jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? Do PKS mam...
Witam! Jest to film który oglądałem raz w życiu, a było to około 10 lat temu. Wtedy był dla mnie mega straszny i do tej pory nie zapomniałem o nim. Głównymi bohaterami są dzieci z jakiegoś przedszkola lub szkoły oraz ich wychowawczyni (nauczycielka). To przedszkole jest chyba oddalone od większej aglomegacji. Pewnego...
więcej