Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ach klasyka...film nieśmiertelny (heh nowy;)). Ale po prostu piękny. Chyba nigdy go nie zapomnę. Co jak co, ale TEN film naprawdę wyszedł nieźle, i nie został w tyle za sławą;]

Po raz kolejny proszę wszystkich o wskazanie filmów, w których miasto ukazane zostało w szczególnie oryginalny, nowatorski i interesujący sposób. Filmy, w których miasto wywiera znaczący wpływ na losy, psychikę bohaterów. Miasto, które samo w sobie staje się bohaterem filmu. Z góry dziękuję!

nie wiem kto wymyśla te programy.... no nich będzie są ludzie co taakie coś lubią no ale bez przesady bar 10 bar 20 ile można to samo z idolem choć podoba mi sie tylko pierwszy etap bbo tam hcodzą kosmici,.... póki co idol wyoppromował tylko brodke i flinte a wydra coś tam śpieewa jeszcze a co do big sister to to jest...

więcej

"Z początku nie sądziłem ,że to może się udać .Nie, żebuy te historie nie mogły zostać przełożone na język filmu .nie wierzyłem ,że przemysł filmowy , taki jakim go pojmowałem , będzie w stanie przetworzyć mój materiał , nie zmienaijąc go w coś , czym nie jest " sam twórca komiksu Miller to powiedział - więc niech...

Mam do powiedzenia tylko tyle ,że książki o przygodach małego czarodzieja to jedna wielka przygoda i studnia fantazji.Filmy też od pierwszej częsci stawały się coraz lepsze i ciekawiej zrobione mimo obszernej treści, mam tylko nadzieję że czwarta część utrzyma tendęcje zwyszkową jakościowo, bo ja juz zacieram ręce po...

więcej

Co myślicie o tym, kto powinien zagrać Maxa i czy twórcy powinni zmienić fabułe filmu. Wpisujcie się!

czy ktos jest w posiadaniu filmu "Namiętności", nigdzie nie mozna go znalezc, prosze o pomoc...opis filmu pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/Film?id=8013 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]

Wiecie może coś o produkcji tego filmu ??? :]

czy widzieliście juz to cudeńko?palce lizać!!!uczta dla ciala,ducha i umysłu!!!ekranizacja komiksu Millera robi piorunujące wrażenie...nie tylko na fanach..

czy ma ktos z was moze juz sciezke dzwiekowa z tego filmu ? i moglby sie podzielic ( przeslac ) na maila : zaneta-niunia@wp.pl albo gg 2112035 ...

z goy dzieki :))