Poszukuję wszystkich ekranizacji książek Kinga. Filmy Darabonta juz znam, ale prosze o więcej. Wpisujcie rok i reżysera, jak znacie. Plissss!!!!! Pozdrawiam.
Jaka postać waszym zadniem jest najstarszniejsza??Moim zdaniem to chyba Fredi Kruger czy jak to sie pisze :) a waszym??
To nie jest kolejna komedia dla kretynów
American Pie 1/2/3
50 pierwszych randek
eurotrip
boattrip
roadtrip
wysyp żywych trupów
twarda laska
)))CHŁOPACY NA IBIZIE(((
Poranek Kojota
mr. Deeds
BUT MANITU
HITCH
Napiszcie pare swoich najlepszych komedi:):)
W którym filmie o Capone odbywa się przyjęcie dla wrogów A.C., z wielkiego tortu, który wjechal na środek sali, wyskakują "żołnierze" mafii z karabinami i zabijają wszystkich gości? Ktoś z was NA PEWNO wie - dzięki za pomoc:)
Nie rozumiem ludzi, którzy odradzają filmy. Przecież każdy ma inne zdanie i inny gust, ludzie, którzy się chcą wybrać do kina lub wypożyczyć film, a nie wiedzą, czy tylko nie potrzebnie stracą pieniądze mogą się sugerować recenzjami, opisami, ale nie z jednej strony internet. , tylko z paru. Jednak wiele osób sugeruje...
więcejczy wy tez tak macie ze jak chcecie cos dodac do wam caly ekran bialy wyskakuje bo mi tak ale to w tym dniu sie zaczelo. prosze o szybką odpowiedz
a dokładniej to chodzi o ta piosenke co w niej Lindsey Lohan gra na gitarze ....kogo to piosenka? i tytuł poprosze ;)
Wspanoały film włoskiego reżysera, który nie tylko pokazuje postać Jana Pawła II , ale też historię Polski. Trudno uwierzyć. Na początku główną postacią jest sam Karol, potem role odgrywają komuniści. Przedstawione jest też życie w Polsce po 2 wojnie światowej. Strajki robotników (stoczniowców)
Lecz co to byłby za...
Po kolejnej porażce w zmaganiu z Lost highway przejrzałem sobie dokładniej większą liczbę pozycji, które określiłbym jako "mózgo-wkręty" . Co prawda wszystko było widziane już po raz wtóry ale mimo to efekt obejrzenia kilku takich filmów pod rząd był piorunujący. Pod wpływem świeżych wrażeń postanowiłem więc zarzucić...
więcej