Ach klasyka...film nieśmiertelny (heh nowy;)). Ale po prostu piękny. Chyba nigdy go nie zapomnę. Co jak co, ale TEN film naprawdę wyszedł nieźle, i nie został w tyle za sławą;]
Po raz kolejny proszę wszystkich o wskazanie filmów, w których miasto ukazane zostało w szczególnie oryginalny, nowatorski i interesujący sposób. Filmy, w których miasto wywiera znaczący wpływ na losy, psychikę bohaterów. Miasto, które samo w sobie staje się bohaterem filmu. Z góry dziękuję!
nie wiem kto wymyśla te programy.... no nich będzie są ludzie co taakie coś lubią no ale bez przesady bar 10 bar 20 ile można to samo z idolem choć podoba mi sie tylko pierwszy etap bbo tam hcodzą kosmici,.... póki co idol wyoppromował tylko brodke i flinte a wydra coś tam śpieewa jeszcze a co do big sister to to jest...
więcej"Z początku nie sądziłem ,że to może się udać .Nie, żebuy te historie nie mogły zostać przełożone na język filmu .nie wierzyłem ,że przemysł filmowy , taki jakim go pojmowałem , będzie w stanie przetworzyć mój materiał , nie zmienaijąc go w coś , czym nie jest " sam twórca komiksu Miller to powiedział - więc niech...
Mam do powiedzenia tylko tyle ,że książki o przygodach małego czarodzieja to jedna wielka przygoda i studnia fantazji.Filmy też od pierwszej częsci stawały się coraz lepsze i ciekawiej zrobione mimo obszernej treści, mam tylko nadzieję że czwarta część utrzyma tendęcje zwyszkową jakościowo, bo ja juz zacieram ręce po...
więcejCo myślicie o tym, kto powinien zagrać Maxa i czy twórcy powinni zmienić fabułe filmu. Wpisujcie się!
czy ktos jest w posiadaniu filmu "Namiętności", nigdzie nie mozna go znalezc, prosze o pomoc...opis filmu pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/Film?id=8013 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]
czy widzieliście juz to cudeńko?palce lizać!!!uczta dla ciala,ducha i umysłu!!!ekranizacja komiksu Millera robi piorunujące wrażenie...nie tylko na fanach..