Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy można dodawać zdjęcia do galerii z filmu lub tapety, jesli tak to w jaki sposob ?

Nie jest to film który może ubiegac się o miano najlepszego, ale mimo wszystko śmieszy. Nie wiem jak wy ale lubię czasem usiąśc i popatrzyc na przygody porucznika Franka:)

1.Co jest ulicha simiesznego w "Strasznych Filmach" i kto da tym filmom więcej niż 3/10 niech ktoś naisze żeby mnie przekonać.
noi proszę żeby ktoś kiedyś zamiesicił tapety do "Mulholland Drive" i pięknego naprawde wielkiego filmu "Między Piekłem A Niebem".

Chciałabym, żebyście wyrażali tu swoje opininie na temat tego filmu.
Uważam, że ów film jest naprawdę warty obejrzenia. Jest piękny, choć czasem trudno go zrozumieć. Oddaję filozofię życia. Czy filmowy Forrest był głupi? Czy może poprostu naiwny? Był to człowiek który ufał ludziom, jak możemy sie później przekonać,...

więcej

Szukam naprawde śmiesznych komedii i to bez różnicy czy polska czy zagraniczna. Piszcie!!! Z góry dzięki i pozdrawiam(

1.WładcaPierścieniPowrótKróla: 9/10:11oskarów:ponad 1miliard dochodu
2.Titanic:9/10:11oscarów:prawi e 2 miliardy dolarów
3.Ben Hur:7/10:10oscarów
4.Spider-man2:8/10:1 oscar:ponad 300 milionów
5.Sin city:8/10:::ponad 250 milionów
6.Wojna Swiatów10/10::::ponad300milion ąw
7.trylogia Gwiezdnych Wojen od 1 do 6...

Akademia Promocji Filmu szuka zdolnego filmowca, który zrobi krótki 6 -12 sekundowy spot festiwalowy.
Spot festiwalu dla dzieci i młodzieży- 8 MAFF Baltic Multimedia Audiovisual Film Festival, który odbedzie się w dniach 4-10 listopada w Warszawie.
Spot festiwalowy będzie wyświetlany przed projekcjami 8 MAFF Baltic...

więcej

Czy ktoś moze wie kiedy będzie polska premiera filmu "RIZE"??
Z góry dziękuje

Zacznijmy od" "Dziennik Bridget Jones", "To tylko milość", "Rozważna i romantyczna", "Nigdy w zyciu!"
Zapraszam do utworzenia dalszego ciągu listy:)

co sądzicie o filmie "Wzgórze Nadziei" i grze aktorskiej Kidman+Zellweger+Law?
PS:nie wiem czy ktoś zauważył,ale w filmie pojawia się Jack White jako Georgia.mnie się on strasznie spodobał.(Jack White był związany z Renee Zellweger,gra w zespole The White Stripes)