myslicie ,że konieczne było przedstawienie filmu Sin City w barwach czarno-białych ,czy było to potrzerbne ,a moze lepiej by było ,jakb nakręcili Sin City w kolorze ,????????????????????????????? ??????????? :-)
Witam! Jest to film który oglądałem raz w życiu, a było to około 10 lat temu. Wtedy był dla mnie mega straszny i do tej pory nie zapomniałem o nim. Głównymi bohaterami są dzieci z jakiegoś przedszkola lub szkoły oraz ich wychowawczyni (nauczycielka). To przedszkole jest chyba oddalone od większej aglomegacji. Pewnego...
więcejuwielbiam serie ff a siódemeczke uważam za najlepciejszą ze wszystkich. Cloud i ekipa rządzą, niesamowita fabuła poprostu gra pochłania jak żadna inna - jeżeli ktoś zna to wie o co mi chodzi :-). w me dłonie wpadły ostatnio dwa zwiastuny szykowanego właśnie filmu na podstawie tej gierki, może już jest zrobiony(niewiem...
więcej
Zastanawiam się nad tym, ilu aktorów, których rodzice byli, lub są gwiazdami, zawdzięcza swoją karierę talentowi, a ilu nazwisku. Nie mam na myśli debiutu, bo w tym momencie jest jasne, że to kwestia pochodzenia, ale potem...
Moim zdaniem talent ma Colin Hanks. Widać, że jest cąłkiem niezłym aktorem, chociaż fakt, że...
Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś potrafił mi na pytanie zawarte w temacie odpowiedzieć. Jeszcze chciałabym się zapytać, czy w Polsce można dostać serial "Haunted"?
Naprawde proszę o pomoc
Tila
SIN CITY ...przyciąga zniewalająco zarówno fanów komiksu jak i tych ,którzy nie mają nic wspólnego z komiksem , atmosfera grozy , grzechu zła i wszechobecnej korupcji oprawionej w czarno-biały kadr z kilkoma kolorami !
błagam, potrzebne mi do obrony pracy. proszę o tytuły polskich filmów kryminalnych, albo kina bandyckiego, gangsterskiego z lat 90. Najlepiej coś lepszego niż Psy ;)
jeśli znacie tytuły książek o filmach kryminalnych, proszę o pomoc. albo macie może jakieś artykuły z pism filmowych...
dzięki!
Jak wiadomo nie wszystkie filmy odnoszą wielkie sukcesy (a raczej zdarza się to tylko nielicznym) i większość z nich odchodzi bardzo szybko w zapomnienie. Często zdarza się tak, że przypadkowo obejrzymy jeden z takich filmów w telewizji, mimo iż nie był on jakoś specjalnie reklamowany, i okazuje się że ten film robi...
więcej