Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hej chcialabym sie dowiedziec jakie sa najlepsze filmy na porawe nastroju ja tak czesto nie mam dola ale wiele osob mysle ze tez chcialo by sie tego dowiedziec :):):)

bardzo zawiodłam się na filmie "Królestwo Niebieskie". Spodziewałam się czegoś lepszego, na miarę "Gladiatora". Najwyraźniej Oliver Stone nie postarał się zbytnio. "Królestwo..." nawet nie dorasta "Gladiatorowi" do pięt!!!

jestem dalej pod wrażeniem ...troche dni juz mineło o od kina i uwazam ,ze wszyscy muszą to zobaczyc a kto juz spojrzy to niech podyskutuje ze mną o mieście grzechu !!!! zło , zło , zło i uniwersalne wartości !!!!

Mam pytanko. Gdzie można jeszcze znależć listę zwycięzców konkursów dotyczących filmów "Obłęd" i "Zabić prezydenta"?

Ja mam tylko jedno małe pytanie...czy Kuba Wojewódzki jest nadal z Anią Muchą?

ostatnimi czasy mamy zatrzęsienie przeróbek komiksów na pełnometrazowe filmy, pełno spider-manów,x-manów i innych superwypasionych herosów, mamy też niejedną ekranizacje mangi jak dajmy nato taki ichi the killer ( ponoć ktośtam przymieża się do akiry czy ghosta). Od dawna zauważyć można i odwrotny proces, bo kiedy w...

więcej

Na początku chciałbym się przywitać:)

Witam :)

A teraz mam prośbę.. Czy mógłby mi ktoś podać tytuł filmu ?

Byłem na nim w kinie w 1997r lub 1998r.. Nie pamiętam ani tytułu, ani obsady, ani końcówki.. :/ Pamiętam tylko że opisywał ostatni dzień z życia kilku postaci.. ostatni dzień bo następnego miał być koniec...

więcej

Leciał sobie kiedyś mały ptaszek, i było mu bardzo słabo i zimno, w końcu z tego zimna spadł na ziemię i prawie stracił ducha.
Traf chciał że ów ptaszek wpadł pod nogi krowy, a ta krowa akurat robiła kupe, i zrobiła placek na ptaszka.Ptaszkowi nagle zrobiło się ciepło i miło (mimo tego smrodu) czuł się szczęśliwy że...

więcej

Normalnie jestem zdenerwowany nie moge zdobyc zadnego punktu. Pisze ciekawostki dodaje plakaty obsadae itd. i nic . Nieraz tam wyskoczy w trakcie weryfikacji ale i tak jest pozniej nie zaakceptowano to co trzeba zrobic zeby to zaakceptowac ????

moim zdaniem nuda, jeszcz pierwsza częćś jest znośna, natomiast pozostałe obejrzałem w pocie czoła