SIN CITY ogromnie działa na emocje , niektórzy wychodzą po połowie , ale po oglądnięciu całego , jest nad czym myslec , co by było gduyby takie miasto istniało naprawde , a może w waszym środowisku istnieją juz takie miasta , jak ty bys postapił na miejscu bohaterów , czy tez jeste smsciwy , czy broniłbyś słabszych...
Który z filmów reklamowych z serii PLUS mix telefony na kartę podoba ci się najbardziej :
-kopytko
-kontrola
-bukiet
-lampka
-globus
-zaczarowany
-słowotok
-piosenka
-a to ci
-pan żartuje
-dywaniki
-Van Gogh
-do babuni
-dioptrie
-żadna mi sie nie podoba
-wszystkie są denne
filmiki są dostępne do...
Witam mam pyutanie .. z jakiego filmu jest ten motyw z Hi Jack ?
http://fun.rudnix.com/movies/GiveMe5.mpg [fun.rudnix.com/movies/G ...]
tu zamieszczam linka do filmiku :) pewnie go kojarzycie :)
Jeżeli oglądaliście, to napiszcie, jak wam się podobało Ringu 0. Według mnie to fajny film, ale słyszałam różne opinie.
czy ktos mi moze podac adres internetowy jakiegos sklepu gdzie moglabym kupic film BLASK w rez.Scotta Hicksa???nigdzie nie moge go znalezc a tak baaaardzo zalezy mi na obejrzeniu tego filmu!!!!
Wielkie zapotrzebowanie rodzinki na dobry (naprawdę dobry) film sensacyjny !!! Help me ( help us) !!!
Gorączkę, Brudnego Harry'ego, Negocjatora i Fargo znamy.
Z góry dziękuję.
no i jak wam się podobał ten film "Sin City" ???? co powiecie o aktorach ? fabule ? samej realizacji ?????? bo jak dla mnie jest super
no tak..zginęli niby dobrzy...ktorzy przypadkiem powybijali najwiecej.Jednak ich smierc nie byla obojetna..poswiecenie prawdziwym pięknoscia zawsze tknie za serce -jestesmy w stanie ich usprawiedliwic..