Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy wiecie moze cos o produkcji filmy Sillent Hill. A moze znacie jakas strone wlasnie o tym .... napiszcie :)

czyli :"Wielka Trójca" nadchodzi pomału na ekrany kin....
Na ekranizacje, której z tych części czekacie najbardziej...jakie macie oczekiwania, a czego się obawiacie....???

Tekken http://www.filmweb.pl/Film?id=123698 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]
Silent Hill http://www.filmweb.pl/Film?id=139742...

data:2005-03-23 12:32:51.0
stan:NIE zaakceptowany
użytkownik:
sprawdzony:2005-06-20 19:15:34.0
punkty: 0
komentarz:za długie :)
osoba ewaluacyjna:Dragon Lee

Dr Zorba zapisał swój dom w testamencie siostrzeńcowi-bankrutowi. Ten nie wie jednak, że w budynku kryje się nie tylko ogromny skarb, ale i trzynaście...

więcej

Tak sie zastanawiam , wszyscy pekają z zachwytu , płaczą , każdy jest pod wrażeniem , a szczególnie powinniśmy być pod nim , ponieważ On był nasz... Na postawione pytanie sam nei umie odpowiedzieć pozatym nie mogę! Dlaczego? Bo jescze tego filmu nie oglądałem!!! ,ale niedługo go na pewno oglądne ;) wyraźcie swoje...

1. Szkoła Uczuć
2. Love Actually
3. Bodyguard
4. Pamiętnik
5. Buntowik Z Wyboru (nie do końca romans, ale świetny wyciskacz łez!!)
6. Szkoła Uwodzenia /Valmont - podobne/
7. Piękna i Szalona
8. Bezsenność w Seattle
9. Pretty Woman
10. Dirty Dancing
11. Uwierz w miłość
12. Kate & Leopold
13....

przecież to bardzo względne pojęcie. dla mnie to oznacza film który wziągnie mnie i pozostawi ogromne wrażenie, ze ciężko sie z niego otrząsnac. to taki film co się odglada z otwartą buzią. No ale to moje skromne zdanie. a nawiasem mówiąz to zgadazam sie ze dobrymi filmami są: pulp fiction, edward nożycoręki, solaris,...

więcej

Ej ludzie obejrzyjcie film "Noi Albinoi" według mnie klasuka kina. głosujcie na ten film poniewarz powinien on znaleźć się n aliście top 100
Pozdrawiam ~)MagiC(~

Z pewnościa niektóre osoby mogą wyjść z kina niepocieszone ilościa drastycznych scen , ale film ten nie jest dla mieńczaków i osób które chcą oglądac płytkie i typowe kino hollywódzkie . To bardzo dobre kino , z rewelacyjnymi efektami - nowatorską realizacją , ciekawą fabułą , dreszcze przechodzą ,aż by się chciało...

więcej

Znacie może jakieś stronki (najlepiej Polskie) z których można ściągać filmy na kompa???
Jak tak to proszę o podanie adresów tych stron!!!!
Z góry Dzięx!!!!!

witam - szukam tytulu do najprawdopodobniej polsko-niemickiego filmu o nastolatkach on niemiec ona polka i to chyba historia ich zwiazku ale najwazniejsze sa zdjecia ktore krecone byly w slubicach i frankfurcie nad odra - niestety komenda "ask google" w tym przypadku nie dziala :/ wiec trzeba zapytac ludzi z "glowa...