Który waszym zdaniem najlepszy film ukazał sie w tym roku w kinach ??? moim zdaniem m.in. "Gwiezdne Wojny : Epizod III - Zemsta Sithów"... czycoś jeszcze ...?? :]
"Sin City" ten film mam już od 3 dni ale nie ciągneło mnie żeby go obejrzeć. Ale biorąc pod uwage wasze wszystkie komentarze na temat tego filmu postanowiłem go sobie dziś obejrzec mam nadzieje że nie bede żałował !!!
I czy Opłaca się oglądac film HITCH
najbardziej kontrowersyjny i nowatorski film ???? każdy z nas ma ulubiony film , a to z powodu aktorów lub ulubionej tematyki , ale patrząc od strony tego co juz bylo w kinie i co ostatnio widzieliscie na jaki film zwróciliście uwage , chociaż by z takiego powodu ,że był inny niz wszystkie - jak dla mnie bezapelacyjnie...
więcejczy nie sądzicie ze wlasnie ten rok przyniosl w zeszlym dziesiecioleciu najlepsze filmy??To przeciez wlasnie wtedy, swoja premiere mialy takie filmy jak Pulp Fiction(wszystkie mozliwe nagrody w Cannes), Forrest Gump(najlepszy film '94), Skazani na Shawshank(moim zdaniem najlepsza adaptacja ksiazki Stephena Kinga),...
Szykam filmow z afroamerykanami z getta murzyńskich dzielnic podajcie tytuly dobre jak mozecie dzieki z gory .....
TOP 5 naszych ulubionych filmów.
Moje Top 10 to:
1. Ringu / Ringu 0
2. Moulin Rouge
3. Klątwa ju - on
4. Straszny film 3
5. The Ring
szczęsliwee dzewo przyjaciuł to moje ulubione filmiki bo to raczej niesą bajeczki dla dzieci....czasem jak to ogladam to nie wiem czy sie smiac czy plakac ......te wierzaki są yakie sweeeet ze aż mi ich zal ale zazwyczaj gdy giną tak dyrastycznie to sie śmieje....