Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

prosze niech ktos mi powie jak zakonczyl sie film "21 gramow", pod zadbnym pozorem nie moge go niegdzie znaleźć, moze nie byl zbytnio interesujacy ale chcialabym sie dowiedziec jak sie zakonczyl bo niestety nie moglam zobaczyc go do konca.

ostatnio telewizyjna jedynka emitowala film "KSIEZNICZKA I ZOLNIERZ", nie moglam obejrzec go do konca a bardzo bym chciala, czy moze ktos z was wie jak i gdzie go moge zdobyc????? Jezeli tak to bede wdzieczna.

Potrzebuję pomocy: bardzo chciałabym obejrzeć film pt Poza prawem ( Beyond the law reż Larry Ferguson) ale kompletnei nei wiem skąd go wziąć.. :/ przez solu seeka nei moge sciągnąc, w wypożyczalni Beverly Hills nie ma.. Może ktoś mogłby mi pomóc jakoś..?? Bardzo prosze...

czy wiecie moze o jaki film chodzi , wiem ze akcja rozgrywala sie w jakisms starym zamku ,domu ,w filmie gral zarowno por. Colombo jak i Hercules Poirot.W zamku zaczely sie morderstwa ,ginely coraz to nowe osoby .Nie moge sobie przypomniec tyt.

Jaki widzieliście najlepszy horror ostatnich lat, chodzi mi o filmy po których nawet facet idąc spać bierze ze sobą pluszowego misiaka i chowa się pod kołdrę ;) Ostatnio sporo wychodzi badziewia, a ja nie chcę poraz kolejny pożyczać/kupować "horroru", który później okazuje się komedią, dramatem, itp. :(

Szukam tytułów 2 filmów

użytkownik usunięty

1. Film turecki, który widziałem kiedys na TVP3 jako "Rozbójnik" czy "Historia rozbójnika" [ale pod tym tytułem żadnego filmu nie znalazłem...], gdzieś około z początku lat '90s, trochę w stylu kina irańskiego o przyjaźni chłopca z rozbójnikiem z gór [może to był jego ojciec?] który z jakichś powodów jedzie do miasta i...

więcej

wreszcie można obejżeć w kinie trochę filmów z udziałem obsady "kochanych kłopotów" - "dom woskowych ciał" z Ch. M. Murray'em i J. Padaleckim (przy okazji gra tam nie związana z "Gilmore girls" ale wszędzie rozpoznawana, panna Hilton - fani juz się cieszą :|:|:|) no i oczywiście "sin sity" z Alexis Bledel (gra tam...

Od dłuższego już czasu dręczy mnie pytanie jak nazywa się melodia którą grają na początku Taxi 3. Teraz jeszcze puszczają ją w reklamie pepsi. Czy ktoś potrafi mi pomóc?

http://www.mrskin.com/Movies/13738/Bersaglio_altezza_duomo.htm [www.mrskin.com/Movies/1 ...]
Ktoś kojarzy ten film o tym gościu???

Pająk chwat wszystkich brat ....Zna ktoś polski tytuł i czy ta bajka jest na filmweb ??? http://www.pk.org.pl/ppk/00/ppk.asp?dzial=16&artykul=Animacja_wegierska_-_histor ia [www.pk.org.pl/ppk/00/pp ...] pomocy ...