Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

No właśnie, jakie komedie najbardziej preferujecie? Czy są to amerykańskie hiciory takie jak: "Głupi i Głupszy", "Truman Show", czy może rodzime jak: "Seksmisja", czy "Dzień Świra", a może jeszcze inne? Podajcie mi jak możecie swój prywatny ranking powiedzmy trzech najlepszych filmów tego gatunku. Z góry dziękuję za...

więcej

Ciao! Prosze bardzo kogos bardziej rozgarnietego niz ja o pomoc w sprawie tytulu filmu. Fabula przedstawia sie tak: Jest 4 mlodych przyjaciol. Narratorem filmu jest jeden z nich. Chlopak mial kiedys brata lecz ten zginal w tragicznie. Rodzice chlopca wogole nie zauwazaja swojego mlodszego syna. Sa pograzeni w ciaglym...

więcej

" - Ja, to proszę pana mam bardzo dobre połączenie: Wstaję rano, za piętnaście trzecia, latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem. Śniadanie jadam na kolację, tylko wstaję i wychodzę.
- No ubierasz się pan...
- Płaszcz, jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? Do PKS mam...

więcej

Witam! Jest to film który oglądałem raz w życiu, a było to około 10 lat temu. Wtedy był dla mnie mega straszny i do tej pory nie zapomniałem o nim. Głównymi bohaterami są dzieci z jakiegoś przedszkola lub szkoły oraz ich wychowawczyni (nauczycielka). To przedszkole jest chyba oddalone od większej aglomegacji. Pewnego...

więcej

z tego co ludzie piszą, mowią itp. to film Sin City jest jak najbardziej SUPER! :) ale takze slyszalam ze jest tam duzo przemocy, gwałtu i morderstw. I czy nie przeszkadza wam czarno-biały obraz? z góry dzięki za odpowiedzi :)

hej chcialabym sie dowiedziec jakie sa najlepsze filmy na porawe nastroju ja tak czesto nie mam dola ale wiele osob mysle ze tez chcialo by sie tego dowiedziec :):):)

bardzo zawiodłam się na filmie "Królestwo Niebieskie". Spodziewałam się czegoś lepszego, na miarę "Gladiatora". Najwyraźniej Oliver Stone nie postarał się zbytnio. "Królestwo..." nawet nie dorasta "Gladiatorowi" do pięt!!!

jestem dalej pod wrażeniem ...troche dni juz mineło o od kina i uwazam ,ze wszyscy muszą to zobaczyc a kto juz spojrzy to niech podyskutuje ze mną o mieście grzechu !!!! zło , zło , zło i uniwersalne wartości !!!!

Mam pytanko. Gdzie można jeszcze znależć listę zwycięzców konkursów dotyczących filmów "Obłęd" i "Zabić prezydenta"?

Ja mam tylko jedno małe pytanie...czy Kuba Wojewódzki jest nadal z Anią Muchą?