Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wypożyczalnie Beverly Hills Video to badziewie. Mają drogo, w dodatku nie dostaniesz u nich starszych filmow za Chiny ( nawet z lat 80 - 90 ) ! Dzis bylem i z 7 filmow jakie chcialem nie mieli zadnego. Normalnie myslalem ze drzwi z zawiaslow wylecą ..

Zapraszam wszystkich na czat fimwebu rozkręćmy ten czat mozna był by sobie pogadac o filmach odpowiedzieć na pytania bysmy chociaż pomogli weryfikatora i by mieli mniej pracy bo nowi uzytkownicy np. nie wiedzą jak dodawać jakieś rzeczy i zazwyczaj dodaja je błędnie i weryfikator musi nie zaakceptować ta rzecz a jak...

Właśnie po wielu tygodniach udało mi sie zdobyc film "Kissed" niejakiej Lynn Stopkievich "Zimny pocałunek" w polskim tytule, chciałbym go obejrzeć dziś wieczorem, więc jeżeli ktos dysponuje napisami.....
Będę wielce zobowiązany

nieraz przy klasykach pojawiaja sie rankingi 10 najlepszych np kryminalow w historii kina, mam pytanie gdzie sa publikowane te rankingi?

Czy katos moze rowniez ubustwia ta serie?? Napisz za co kochasz to anime nazywane nastepca Dragon Balla.
Rock Lee walczacy Stylem Pijanego Czlowieka=))))STRACH SIE BAC;)

Zwracam się z goracą prośbą do osób którzy dodają użytkowników na weryfikatora moze byście pomysleli o dodaniu nowych weryfikatorów ponieważ uzytkowników do dodawania filmów przybywa setkami a weryfikatorów jednościami. Wiem że weryfikacja to wielki obowiązek lecz sa tu osoby co weryfikują bardzo dobrze napewno więc...

więcej

czy ktoś wie bo ja jestem małosprytna ja dodać swoje ulubione filmy na MOJA STRONA

Ile było serij Świat wg Bundich" i po ile odcinków w kazdej z nich. Dzięki

http://www.oskariada.filmforum.pl/ofestiwalu.php [www.oskariada.filmforum ...] Polecam serio wczoraj był pierwszy dzień i weszcie nasyciłam trochę swój "głod filmowy".

Jeśli ktoś z was też jest uczestnikiem lub był na wcześniejszych Oskariadach chętnie posłycham(poczytam).
pozdr.

Myślę ze niektóre filmy są przereklamowane, z zapowiedzi czasami wynika ze ów film będziw Hitem, a niestety po jego obejrzeniu jest zwykłym przeciętniakiem. dajmy tu np. OSADĘ lub OBCY KONTRA PREDATOR. Duża reklama byla do filmu TEKSAŃSKA MASAKRA PIŁĄ MECHANICZNĄ, jaki to miał być horror, tylko dla ludzi o mocnych...