''Wczorajsza informacja o obsadzie polskiej wersji językowej filmu "Gwiezdne wojny: część III - Zemsta Sithów" wywołała na naszym forum spore poruszenie. Spieszymy z uspokajającą wiadomością. Dystrybutor poinformował nas, że podobnie jak to miało miejsce przy okazji dwóch poprzednich filmów, fani w Polsce będą mogli...
więcejKręcę film z gatunku Akcja/Sensacyjny i szukam kogoś kto mógłby pomóc przy produkcji m.in ma dojścia do sztucznej krwi, sztucznych blizn, zestawów do charakteryzacji, repliki broni. Wzamian zapłata no i oczywiście pierwsze informacje o filmie. (jeśli dostanie się do wytwórni) :-| Piszcie piszcie...
Czy istnieje jakas oficjalna definicja filmu?
Co to jest i czym charakteryzuje sie film sensacyjny?
Prosze o powazne potraktowanie powyzszych pytan :) To dla mnie wazne. Z gory dziekuje. Lukasz
dziwi mnie to jakie są zasady zostania weryfikatorem
uzytkownik psujek ma ponad 500 punktów i już weryfikatorem a np. Lemur ma prawie 50000 i nie jest na czym polega zostanie weryfikatorem ja już się ucze na błedach i dodaje bardzo dobre informacje juz do filmwebu że nie będzie trzeba napewno mnie poprawiać sam...
Czyli jak to jest z malarzami w kinie? Które filmowe biografie wielkich malarzy wam się podobały? W jakich filmach pojawiają się "malarskie" wątki? Jakie tytuły dopisalibyście do wybranej listy?
1. Dziewczyna z perłą
2. Mój Nikifor
3. Andiej Rublow
4. Caravaggio
5. Pasja życia
6. Love is the Devil. Szkic do...
Jakie są Wasze odczucia po obejrzeniu tego filmu. Szczerze mówiąc, gdybym miałbym obejrzeć ten film z nudów, bo leciałby akurat w "jedynce", to może bym przyklasnął. Ale "dobra" komedia romantyczna, na weekendowe, kinowe popłudnie, to to raczej nie jest... mało śmiesznie! i mało romantycznie... a fabuła.... bez...