Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak dodać nowy film (jak sie jeszcze nie ma punktów) i czy aby zweryfikowało dane dodane trzeba sie wylogować??

Jestem milośniekiem kina francuskiego i wloskiego z lat 60.70.80 a zwlaszcza z delomem,belmondem i gabinem.Posiadam dużą kolekcję mam też soudtracki do tych filmów.Szukam borsalino ,stavisky itp.Sam posiadam niezlą kolekcję.

użytkownik usunięty

Prosta sprawa, dziesięć najlepszych filmów jakie widzieliście.

No właśnie...co myślicie o czytaniu książek, już po obejrzeniu filmu na ich podstawie (bo tylko o takich w tym momencie mówimi :))?
Może wolicie najpierw zobaczyc film..i to on was do przeczytania książki zachęca albo zniechęca...Jakie książki na podstawie których film oglądaliście warto zobaczyc (bo uzupełniają, lub...

więcej

ja osobiscie tez pisze lewa reka tak samo jak trzy osoby w mojej klasie moze ktos z was pisze lewa reka i czy moze znacie takie przypadki kiedy taka osoba byla inaczej spostrzegana przez innych. o ile mi wiadomo jest tez kilka slaw ktore podobnie jak ja i inni sa leworeczni

ale wymieńcie waszym zdaniem najlepsze filmy związane z miłością...

Czy ma ktos ten film? Bardzo mi na nim zalezy...

czy mozecie cos dodawać i jak wciśniecie na swoją strone to np mozecie sprawdzić co dodaliście ?

gdzie sa zasady filmwebu? nie chce zlamac ani jednej

musze szybko znalezc plakaty do filmow :
1. "Hamlet" rez. Franco Zeffirelli
2."Sen nocy letniej" rez. Michael Hoffman
3. "Wiele hałasu o nic" rez. Kenneth Branagh.
BŁAGAM POMOZCIE !!!!!!!!!!!!! sa mi potrzebne na maturę !!!
moj mailik : agusia99_19@o2.pl