Uwielbiam ten serial i kolejne odcinki oglądam po kilka razy. Dawno nie miałem okazji spotkać się z tak dużą dawką wyrafinowanego humoru, przy jednoczesnym zachowaniu sensowności fabuły. Ktoś się zgadza? Ktoś nie? Chętnie się podzielę wrażeniami i posłucham innych.
Właśnie zakończył się ten festiwal. W tym roku byłem tam pierwszy raz i bardzo mi sie podobało. Szczególnie czeskie dokumenty. A co Wy sądzicie o tej imprezie?
Czy znacie jakieś strony z torrentami filmów. Głownie Xvid i Divx mnie interesują :). Proszę o adresy tych stron (oprócz TDT - bo to już mam :). Z góry dzieki i pozdrufka :)
Jako, że tworzę stronę internetową propaguującą wolność(ofkoz w granicach rozsądku ) i potępiającą wszechobecną pogoń za pieniądzem(sławetny "wyscig szczurów" ), mam pytanie:
Jakie znacie filmy, których przesłąniem jest idea wolności, jednym słowem filmy, których bohaterowie buntują się przeciwko zasadom...
Usilnie poszukuję tego filmu na VHS.
Jeżeli ktoś ma, proszę o kontakt:
E-mail: tsr@op.pl
gg: 1485028
Z góry dziekuję za pomoc
piszcie co według was sprawia że film jest dobry... robię pewne badania na ten temat i potrzebuję jak najwięcej waszych opinii
czesc szukam plakatów miendzy immymi z filmów:Szybcy i wsciekli ,Za szybcy za wsciekli, 60 sekund, The Ring(1i 2), Klatwa,Dark wather, hoeny,8 mila i jeszcze pare innych.Pozdrawiam wszystkich fanow kina