prosze bardzo aby znawcy tematu rzucicli mi paroma tytułami, które powinienem obejrzec, nie ograniczajac sie jednakże tylko do kina hiszpanskiego a rozszerzajac temat na kino hiszpanskojęzyczne. Gracias
Czy ktoś może mi powiedzieć czy opłaca się iść do kina na ten film czy nie warto
Pierwsza cześć bardzo mi się podobała i mam nadzieje że the ring 2 będzie taki sam
Witajcie, szukam okladki dvd do filmu Fuks, Wyjscie awaryjne i purpurowe rzeki. Prosze o pomoc.
Kubus
Mam prośbę do amatorów westernu. Czy moglibyście napisać jak najwięcej tytułów sensownych filmów z pierwszej połowy XX wieku? Interesuje mnie zarówno klasyka gatunku, jak i filmy Waszym zdaniem najciekawsze.
Co uważacie o filmie. Jak wam się podobała gra aktorów?? Spełnili wasze oczekiwania?? Jakie macie ogólne wrażenia??
Jestem ciekawa jakie horrory lubicie, dlaczego akurat je? Jak horrorów nie lubicie to też napiszcie dlaczego. Może znajde jakiś fajny tytuł filmiku do obejrzenia... Ja polecam dla tych o słabych nerwach Królowę potępionych, dla tych co nie boją się ciemności Mrok lub Darkness Falls a dla najmocniejszysz Martwicę mózgu...
więcejPodobno zakończenie "Osady" zmieniono w ostatniej chwili, bo wiadomość wyciekła do internetu. Wiecie może, jakie było pierwotne zakończenie tego filmu?
Czy ktoś może mi powiedzieć czy opłaca się iść do kina na ten film czy nie warto
Pierwsza cześć bardzo mi się podobała i mam nadzieje że the ring 2 będzie taki sam
ej!!!!!!! powiedzcie co jest grane!!! chcialam udostepnic kilka informacji na temat filmow i osob a czekam na akceptacje juz od 15. co jest???????????jest tu kto????????