Czy katos moze rowniez ubustwia ta serie?? Napisz za co kochasz to anime nazywane nastepca Dragon Balla.
Rock Lee walczacy Stylem Pijanego Czlowieka=))))STRACH SIE BAC;)
Zwracam się z goracą prośbą do osób którzy dodają użytkowników na weryfikatora moze byście pomysleli o dodaniu nowych weryfikatorów ponieważ uzytkowników do dodawania filmów przybywa setkami a weryfikatorów jednościami. Wiem że weryfikacja to wielki obowiązek lecz sa tu osoby co weryfikują bardzo dobrze napewno więc...
więcej
http://www.oskariada.filmforum.pl/ofestiwalu.php [www.oskariada.filmforum ...] Polecam serio wczoraj był pierwszy dzień i weszcie nasyciłam trochę swój "głod filmowy".
Jeśli ktoś z was też jest uczestnikiem lub był na wcześniejszych Oskariadach chętnie posłycham(poczytam).
pozdr.
Myślę ze niektóre filmy są przereklamowane, z zapowiedzi czasami wynika ze ów film będziw Hitem, a niestety po jego obejrzeniu jest zwykłym przeciętniakiem. dajmy tu np. OSADĘ lub OBCY KONTRA PREDATOR. Duża reklama byla do filmu TEKSAŃSKA MASAKRA PIŁĄ MECHANICZNĄ, jaki to miał być horror, tylko dla ludzi o mocnych...
''Wczorajsza informacja o obsadzie polskiej wersji językowej filmu "Gwiezdne wojny: część III - Zemsta Sithów" wywołała na naszym forum spore poruszenie. Spieszymy z uspokajającą wiadomością. Dystrybutor poinformował nas, że podobnie jak to miało miejsce przy okazji dwóch poprzednich filmów, fani w Polsce będą mogli...
więcej