Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie jest Wasze marzenie, jaki (POLSKI) film chcielibyście zobaczyc na duzym ekranie? Chodzi mi o gatunek, albo temat przyszlego filmu. Takie male badanie marketingowe:)

Spotkałam się z wieloma krytykami dla tych filmów... jedne z mich były : to najlepszy film jaki widziałem /łam inne: to kompletny idiotyzm.. Mnie osobiście te filmy się bardzo podobały, wręcz zaliczją się do moich ulubionych - nie ze względu na aktorów (ale mimo wszystko fajna obsada, brakuje tylko Deppa) lecz na...

to jest okropne większosć osób nie potrafi odróżnić horror od thrilleru!!!
ja między tymi dwoma gatunkami widzę baaardzo dużą różnię!
a Wy? Was tez to denerwuje?

Numeru gg jego pilnie potrzebuję ;) Bo inaczej się nie dogaduję ;p A poprawy kulejącej weryfikacji oczekuję ;/

szukam pilnie napisów po angielsku lub polsku do powyzszego filmu... (bo moja wersja jest hiszpańska, a tym jezykiem nie wladam)

Jeśli byliście w zeszłym roku w kinie na jakimkolwiek filmie Almodóvara, Jarmuscha, Lyncha, von Triera...
Jeśli widzieliście na dużym ekranie np. Inwazję barbarzyńców, Między słowami, Powrót... lub chociaż jeden film w ramach Filmostrady...
I jeśli macie chwilkę czasu i ochotę wspomóc polską naukę (hi hi hi...),
to...

więcej

Czy stare polskie przedwojenne filmy to przeżytek? Czy jestem jedyną osobą, która się nimi w dalszym ciągu zachwyca? Hej! Jeśli jest ktoś jeszcze, kogo te filmy wzruszają, bawią, bądź...irytują lub po prostu tylko interesują, niech się odezwie. Proszę...

szukam rowniez filmow ilsandkzich oprocz Noi albinoi i 101 reykjavik. czy ktos ma w ogole jakies filmy islandzkie oprocz wymienionych powyzej?prosze o kontakt.moj mail sowkotek@o2.pl.pozdrofka.aga

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Sądze że Depp zasługuje na oskara... gra on trudne role.. najczęściej jakiegoś samotnika,odmieńca, lub osobę ze zniszczoną psychiką . Jego role są orginalne i nie wyobrażam sobie aby jakiś inny aktor zagrał je lepiej. filmy w których gra są najczęściej bardzo dobre. piszcie....