Aż w szoku byłem ze nie mam dodanego tego filmu w filmwebie juz się tym zajołem by film został dodany ten film nie jest niczym gorszy od Star Treka . Jest to cykl ekranizacji sześciu powieści Williama Shatnera, niezapomnianego admirała Kirka z klasycznego serialu science-fiction "Star Trek" taki film powinien znaleźć...
więcejOtóż mam wielką prośbę.Proszę wymieńcie DOBRE filmy akcji, naprawde warte obejrzenia,gdyż ostatnio cierpie na deficyt dobrych filmów - a filmy z Seagalem to juz mnie na maxa dołują!
Zgodze sie z tym ze Szrek (1, 2) moze być filmem zabawnym, ale widze rowniez pewniego rodzaju oklepanie tamatu. Mysle, ze duzo czesc swojego sukcesu film ten zawdziecza wszechobecnej promocji.
A co myslicie o innych tego typu produkcjach? Mam tu w szczegolnosci na mysli film z 2001 pt "Nowe szaty króla" (prod. USA,...
Taaaak......jest to dla niektórych bardzo dziwny,niezrozumiały rodzaj filmu.Ale dla mnie jest to najpiękniejsze pokazanie życia...pokazanie życia przez muzykę.A muzyka jest z nami-ludźmi od zawsze.
Dlatego chcę sięWas zapytać.CZy lubicia musicale?A jeśli tak to jaki zrobił na Was największe wrażenie?
Ja nie mam się...
Piszę, gdy po raz kolejny weryfikator odrzucił materiał. Poprzednio nie protestowałam, bo może faktycznie... racja była po jego stronie. Tym razem jednak powodem było niepodanie źródła internetowego. Ja wszystko rozumiem, tak jest łatwiej i w ogóle wszyscy nie mamy czasu, aby szukać. Tymczasem w przypadku filmów i...
Szukam informacji o polskiej aktorce kabaretowej lat 30 nazywła sie TOLA MANKIEWICZÓWNA. Jesli ktos ma jakies info plisss piszcie
Witam. Czy możecie podać mi tytuły filmów o życiu w obozie koncentracyjnym, lub coś podobnego. Powinien być dość realny, a nawet brutalny, makabryczny. Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje.