Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witajcie ludziska, kilka lat temu bylam na przegladzie filmow rosyjskich i byly trzy filmy Tengiza Abuładze.mam wielka prosbe i pytanie.kto z was ma w ogole dostep do filmow Tengiza Abuładze???moj mail:sowkotek@o2.pl.pozdrofka od agi

przyznajcie się ile oglądneliście filmów ściągniętych z internetu, ja ok. 200, w tym takie jak cube (0 1 i 2) które zobaczyłem wczęśniej, 4 dni od oficjalnej amerykańskiej premiery i o zgrozo o 2 lata wcześniej od polskiej premiery.

Na pewno ktoś z was lubi filmy typu 'Hero', 'House Of Flying Daggers' czy 'Musa', czy znacie może jakieś inne filmy tego typu albo wogóle jakieś filmy które warto zobaczyć. Obojętnie jakiego typu (najlepiej dramat, fantasy albo ambitne kino). Byłabym wdzięczna za pomoc :)

z jakiego filmu jest kawałek TWISTA & FAITH EVANS - HOPE chyba jest z S.L.Jackson'em :)

Co myślicie na temat filmu "Constantine"?????
Moim zdaniem najfajniejszy w tym całym filmie był Keanu Reeves:P

wkurw..... nie wiem co za ludzie są za to odpowiedzialni dlaczego ta rzecz jest zaakceptowana a ta nie, podam swój przykład napisalem kilka ciekawostek do filmu np.Aleksander zródło cinema i koleszka mi nie zaakceptowal(napisał nie ze nie moze okrelsic zródła) ok nie wszyscy moze wiedzą co to jest wiec napisałem raz...

więcej

Mam pytanie kto wykonuje piosenkę z serialu anime na canal plus o wilkach ?

Pokoj,

Poszukuje filmu, ktorego tytul kompletnie wylecial mi zglowy, a z samego obrazu pamietam tylko kilka motywow. Rzecz dzieje sie na Bliskim Wschodzie, na poczatku chlostaja jakas babeczke, zostaje uprowadzona corka szejka, po ulicach pewnej miesciny tula sie starzec, ktory sie zwie Milaj ("ten, ktory szuka"),...

więcej

Zapewne jest to temat, który wciąż trafia na łamy strony filmwebu, ale ja jeszcze nie miałem okazji poznać waszych opini. Moda na tworzenie kolejnych części znanych filmów, które były kasowymi triumfami Hollywood..trwa. A może to nie moda???Tylko buisness?? Czy naprawdę potrzebne nam są filmy "w częściach"? W lecie...

Oglądałem je bardzo dawno, niewiele z nich pamietam, ale najbardziej pamietam to ze strasznie mi sie podobaly :)

Pierwszy:
Bogaty facet został sparaliżowany. Był niezdolny do jakiegokolwiek ruchu, ale że był bardzo bogaty to kazał sobie w całym domu wszystko pięknie dostosować-i tak miał komputer sterowany na głos,...

więcej