Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego gdy wejdę na swój profil w najwyżej ocenionych przy każdej pozycji mam zamiast tytułów i plakatów takie oto coś - $film.polishTitleOrTitle
I czy wam również od 5 dni nie uaktualnia się strona główna forum gdzie np. w dziale filmy Leif Ericksson nadal szuka filmu o żonatym geju?

użytkownik usunięty
MichCorleone

Również występuje u mnie problem w najwyższych ocenach, ale czasami błąd znika, jednak pozostawia po sobie ślad, że na moim profilu nie widnieją krótkie opisy filmu pod oceną, chociaż w rzeczywistości one są, no i nadal pozostaje problem działu "wypowiedzi" do których nie można na chwilę obecną zajrzeć, i nie tylko ja posiadam taki problem.

MichCorleone

ja mam to samo

MichCorleone

Wygląda na to, że oba problemy zostały naprawione. Nadal jednak po najechaniu na własny nick, nie wyświetlają się statystyki lecz tylko data założenia konta. Po najechaniu na czyjś nick widać wszystko tak jak kiedyś. Prócz tego napotkałem na profil gdzie była informacja, że ktoś zaprosił mnie do znajomych lecz żadne powiadomienie mi nie przyszło, ani nie mam nic w dziale zaproszenia otrzymane. Swoją drogą wysłałem komuś również zaproszenie i ten ktoś nadal go nie zaakceptował. Może też nic o nim nie wie. Czy Wam powiadomienia o tym, że ktoś zaprasza Was do znajomych działają?

MichCorleone

mi zaproszenia działają

Leif_Eriksson

Naprawdę? I ktoś je od ciebie, Raze, przyjmuje? dziiiwne

jos_fw

Hehe. Przyjmują głównie inne trolle. :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MichCorleone

Mam tak samo... stronka się sypie.

MichCorleone

tak coś się sypie, też mnie to spotkało, miejmy nadzieje że to naprawią

kyle_reese

No właśnie, oby

MichCorleone

To ciągle wraca. raz klikniesz i nie ma, za kolejnym razem znowu jest. Nie wiem czy jakieś zmiany robią na stronie i dlatego takie dziwne historie

MichCorleone

Mnie coś takiego się pojawia, jak zwalnia ładowanie całej strony. Tak jakby nie wczytywało całości wpisu, tylko tekst zastępczy.