Jeśli chodzi o Disney+ co najmniej kilka filmów z mojej listy do obejrzenia nadal jest na Disney+, ale Filmweb pokazuje je jako niedostępne. Na Upflix informacje są aktualne.

HerrPietrus

Bo Upflix jest robione z pasją a Filmweb to komercha w najgorszym wydaniu - g. opakowane w złote papierki. Od A do Z.

Popkulturoznawca

Syndrom sztokholmski - co to jest? Syndrom sztokholmski inaczej nazywanym jest patologicznym przywiązaniem, traumatyczną więzią lub paradoksalną wdzięcznością. Można się także spotkać z określeniami takimi jak – osobowość zależna, syndrom bitej kobiety, syndrom maltretowanego małżonka lub mentalność Sabo.

HerrPietrus

Cześć HerrPietrus, czy mógłbyś/mogłabyś proszę wskazać, które filmy nie są poprawnie oznaczone jako dostępne? Dziękujemy za pomoc w rozwiązaniu tego błędu.

Zespół Filmweb

filmweb

Droga do zatracenia
Shang-Chi
Królestwo niebieskie
Obdarowani
Brooklyn
Biedne istoty
Jojo Rabbit
Nomadland
Menu
Duchy Inisherin
Ostatni pojedynek

HerrPietrus

Dziękujemy za odpowiedź. Rozwiążemy znalezione błędy ;)

filmweb

Seriale Marvelowskie też pokazuje, że nie ma na Disneyu, a są, chociażby Daredevil, Agentka Carter, Jessica Jones i inne

filmweb

https://www.filmweb.pl/film/Watashi+wo+Kuitomete-2020-10011077

filmweb

Cieszę się, że znalazłam ten wątek, bo mnie też to strasznie wkurza. Hamilton dostępny na Disney i wyskakuje mi w rekomendacjach do obejrzenia na VOD, ale jak wchodzę na stronę filmu to widoczny jest tylko player. To samo z Na ratunek: Misja w jaskini, nie był widoczny jeszcze niedawno w ogóle, ale był dostępny, teraz widzę, że jest ok. SPIDER-MAN: POPRZEZ MULTIWERSUM powinien być na netflix, a według Filmwebu możliwe jest tylko wypożyczenie. JUTRO BĘDZIE NASZE wyskakuje mi również jako propozycja na VOD, a nie ma jej na żadnej z zaznaczonych przeze mnie platform. Na upflix wszystko pięknie aktualne, dlatego częściej im ufam.

filmweb

Najgroźniejsza sekta Ameryki - max i player

filmweb

Cześć Filmweb.pl moglibyście to zmienić? https://www.filmweb.pl/film/Kl%C4%85twa-2023-10019132 - "a" nie potrzebne w słowie "pech"

krissovsky96

Zrobione, dzięki za czuje oko ;)