Witam, borykam się z problemem następującej natury - gdy wchodzę na profile znajomych, którzy oczywiście udostępniają dla mnie swoje treści, zawartość nie chce się wyświetlić. Nie wyświetla się aktywność, filmowe DNA i tego typu rzeczy, natomiast wyświetlają się znajomi, podobieństwo na FW oraz podobne elementy. Dzieje się tak na każdym profilu znajomego, zauważyłam to dzisiaj. Czy ktoś ma podobną sytuację? W czym może tkwić problem?
Każda sugestia jest cenna ;) Bo już się nawet zastanawiałam, czy jakiegoś bana nie mam, albo czegoś moja przeglądarka nie zaczęła blokować.
Gdybyś miała bana to byś nie mogła oceniać filmów, pisać komentarzy i wysyłać prywatnych wiadomości.
A masz Adblocka?
Mam AdBloska, ale po wyłączeniu problem nie zniknął. Chociaż raz zdarzyło mi się mieć informację o włączonym AdBlocku na jakiejś stronie pomimo, że AdBlock był wyłączony.
Na tym portalu jest zakaz adblocka, ale są ponoć jakieś specjalne filtry, dzięki którym można to obejść, osobiście nie używam i nigdy nie miałem problemów, moim zdaniem wystarczy dobry antywirys typu norton internet security ors...
Poczytaj te wpisy może coś Ci się uda znaleźć:
https://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/search?q=adblock
Myślę, że powodem może być abblock, może niech ktoś się wypowie bardziej zaznajomiony w temacie...
Raczej nie AdBlock, sprawdziłam działanie strony w innej przeglądarce, w której nie mam żadnych blokad i w ogóle wtyczek i nie działa. A tutaj wyłączyłam AdBlocka. Coś się musiało na poziomie programowania zepsuć, albo już nie wiem. A za link dziękuję ^^
Jakby miala bana to by się nawet zalogować na konto nie mogła.
A przy blokadzie nie można komentarzy pisać i wysylac prywatnych wiadomości, ale oceniać mozna. Ba nawet kontry mozna dodawać.
Nie wiem, przez 10 lat użytkowania na tym portalu nie dostałem ani razu, nawet bana na pisanie komentarzy, także się nie znam.
Piszę, gdzie coś tam kiedyś usłyszałem,
Spoko,spoko, przecież nic nie mówię, nie siedzę zbytnio w temacie, ale słyszałem, że miesięczny ban na pisanie blokuje też ocenianie filmów, piszę tylko o czym słyszałem, ile w tym prawdy to tylko papież wie.
Próbowałaś z inną przeglądarką? Wyłączyć blokery reklam (wiem, nie da się na dłuższą metę xD)? Otworzyć w oknie prywatnym? Jeśli to nie pomaga, to całkiem możliwe, że coś się zepsuło w profilu, a tak się czasem dzieje.
https://www.filmweb.pl/forum/PORTAL+FILMWEB.PL/Czy+tutaj+działa+jakis+support,16 51282
Korzystam z Firefoxa i wyłączyłam blokery na Filmwebie (oczywiście po fakcie zauważenia problemu), natomiast sprawdziłam też działanie strony na Chrome, gdzie nie mam absolutnie żadnych dodatków i problem nie ustąpił. Nie jest też to raczej żaden problem z zablokowaniem mi pewnych opcji przez tych z góry. Pewnie coś się niestety zepsuło w profilu. Z tego co widzę, to i tak jestem szczęściarą, że mogę wyświetlać swoją własną listę filmów...
I dzięki za link ^^
Mam to samo gdy wchodzę na profil znajomego. Oceny się nie wyświetlają, podobieństwo z każdym to 0%, a zamiast ilości ocenionych filmów są znaki zapytania. Dodatkowo zauważyłem, że gdy na własnym profilu wejdzie się w zakładkę "Oceny", to napis "Oceny filmów" jest przycięty, lol xd. Pewnie coś zmieniają i to chwilowe błędy
To ten sam problem, dokładnie ten sam. (oprócz napisu, ale po prostu nie patrzyłam/nie zauważyłam). Mam nadzieję, ze błędy są chwilowe, wczoraj było jeszcze w porządku. I dobrze wiedzieć, że ktoś ma podobny problem (bo jest większa szansa, ze to kwestia jakiś zmian).
Bo głębszym zbadani sprawy wróćmy do mojego pierwszego posta i tyle w temacie, mam tak samo, a nawet nie mam żadnego adblocka.