Mam jeszcze jedno pytanie o pocztę Filmwebową. Wchodząc do swoich listów, mam tam grupę dyskusyjną i, co najważniejsze, mogę dodać sobie tam własne posty. No cóż muszę przyznać, że nie do końca wiem, czemu ma to służyć. No są dwie możliwośći, albo ktoś samemu chce zapełnić sobie skrzynkę. Albo jak wejdzie się na login innego użytka i mu wtedy napisze, że przeczytało się jego skrzynkę. Muszę przyznać, że jest to możliwe, bez żadnego hakerstwa. Ostatnio wszedłem sobie na stronę Monaco i nagle zmienił mi się skin. Ale moje zdziwienie sięgnęło zenitu, gdy u góry ekranu, zamiast mojego nicka pojawił się "Monaco". No cóż, na dodatek działało to dalej, jak przechodziłem po różnych stronach. (Do poczty nie zaglądałem). Dopiero zamknięcie Explorera i ponowne go uruchomienie (Filmwebu także) spowodowało, że wszystko wróciło do normy. Nie wiem, co wywołało ten błąd, ale uważam, że jest to chyba najpoważniejszy błąd z jakim się tutaj spotkałem. Nie mam pojęcia z czego to wynikło, ale chyba trzeba zbadać tę spawę.