NIE WIEM CO JEST GRANE ALE WIDZE SIE PODWÓJNIE????????tAK SAMO STRONY I PUNKTY INNYCH???? HHHHAAAAAALOOOO CZUWA TAM KTOŚ NAD TYM? 14.01.2003 G.17.25
hahahahaha
ale wałek!!!! mi to nie przeszkadza absolutnie że mam podwójną ilość punktów hahahahaahahhaaa.... to moze jakis spóźniony prezet noworoczny? hahahahaha... buahahahaha
ale wałek!!!!
Widzę że chyba ciasto wyciska ci rozum i chyba tobie bardzo jest potrzebny wałek, w każdym razie nie grzeszysz inteligencją ani też nie znane ci jest pojęcie honoru, najlepiej pasowałoby tobie otrzymywanie wszystkiego za darmo lekką rączką co??????????
zwykły cham...
najbardziej nie lubie właśnie chamstwa. To był zwykły żart ale widze że ty nie grzeszysz poczuciem humoru. Co ty możesz wiedzieć o tym co najlepiej by mi pasowało i o tym co to jest honor? Mam punktów tyle ile mam i mi to pasuje - śmiałem się z zaistniałej sytuacji ale widocznie tobie ciasto wyciska resztki rozumu i nie potrafisz tego zrozumieć... nie wiem może skontaktuj się z jakimś specjalistą... i nigdy więcej nie próbuj mnie obrażać na forum publicznym - wy wszyscy jesteście mądrzy na odległość... przez komputer... ale nic - życzę ci, żebyś kiedyś za takie odzywki do ludzi zebrał porządne lanie... i trochę mniej chamstwa na przyszłość proszę...
zwykły cham...??????
Nie obrażaj innych nie będziesz obrażany, nie uważam nazwania kogoś "wałkiem" za zwykły żart i nie życz komuś co tobie niemiłe, bo może obrócić się to przeciw życzącemu.
Uważasz że tylko ty masz prawo do wyśmiewania i krytykowania kogoś bezkarnie!!!!!!!!!!!!!
hahaha
a wiec myslisz ze słowo "wałek" było do ciebie? hahaha... otóż zapewniam cie że nie... ja nie obrażam ludzi bez powodu... cóż zastanów sie na przyszłość bo niezrozumienie tresci komentarza nie uprawnia cie do takiego zachowania... miłego wieczoru
okkkkkkeyyyyyyy
jeżeli tak to sory, należało by na przyszłość czytelniej wyrażać swą opinię, wzajemnie ja również nie lubię chamstwa - stąd moja gwałtowna reakcja - do miłego mocium panie .........