Jest możliwość gdzieś tego podejrzenia? Bo na głównej stronie profilowej można zobaczyć tylko jakie np. ja osobiście zaznaczyłem sobie filmy, które chce obejrzeć, seriale się tam nie pokazują.
Wow, ale masz zaznaczonych seriali ;)
Mega lista, nie to co ja :P :D
http://www.filmweb.pl/user/Montago/serials/wanna-see
dziwne, że ludzie mają tam cokolwiek, przecież większość seriali trafia do bazy w połowie serii lub nawet po ich zakończeniu, i skoro w międzyczasie nie zaczęło się oglądania to raczej tego się nie zrobi... Oczywiście z wyjątkiem pewnych klasyków, ale tych raczej jest stosunkowo niewiele.
Nie ma tragedii, ja tak obserwuje seriale, nowe i jakoś szybciej do bazy dodają seriale i odcinki chyba niż filmy, zdarzają się wyjątki, ale rzadko i są to jakieś niszowe sreriale.
nie mogę się zgodzić, sytuacja każdego roku się powtarza, na dodanie seriali trzeba czekać długimi miesiącami z wyjątkiem seriali z głównych stacji amerykańskich.
Ja zaznaczam, ale pewnie najwyżej 1 % z tego wszystkiego obejrzę ;)
Ale tytuły warto na przyszłość znać...
Przecież masz na to całe życie, no chyba, że masz w planach w niedalekiej przyszłości się przekręcić... na drugi bok:P
No wiesz, ja to już pewnie mam bliżej niż dalej.........
No może z 10 % akurat tych zaznaczonych zaliczę ... ;)
W filmach mam tego dużo więcej. ;) Ale też oczywiście nie jakoś gigantycznie, ale regularnie dochodzą nowe tytuły.
Filmów również mam więcej, ale nie tyle co czasami u ludzi widzę, gdzie tytuły w tysiące idą :P
Nawet 800 jeszcze nie zaznaczyłem, tyle że to głównie okolice fantastyki, tak z 90% :D