Witam,
Zakładam nowy temat bo nie znalazłem żadnego podobnego aktualnego.
Mam problem z działem "Chcę obejrzeć", mianowicie poświęciłem dzisiaj sporo czasu i
przeglądałem zasoby Filweb'u oceniając filmy i zaznaczając które chciałbym obejrzeć i
wchodząc w swój profil widzę je (ale maksymalnie 8 pozycji), natomiast wchodząc w dział
filmy -> "chcę zobaczyć" nie ma tych filmów. Można to jakoś odświeżyć, naprawić?
Zależałoby mi żebym mógł tak zobaczyć wszystkie filmy które oznaczyłem.
Otwierając profil danego filmu w portalu również mam zaznaczenie, że chcę obejrzeć ten
film także nie wiem skąd ten problem.
Proszę o pomoc, pozdrawiam!
Też bym się chciała dowiedzieć. Z tym, że ja dodałam dzisiaj do "chcę obejrzeć" chyba 9 filmów, a na moim profilu jest tylko 1 i nie wiem czemu. A jak wchodzę na te filmy, które dodałam to są one zaznaczone, tylko u mnie się nie pokazują.
Haha, czyli w weekendy nie ma czym się przejmować :D
A jeszcze śmieszniejsze jest to, że w aplikacji Filmweb na Androidzie wszystko działa jak należy i mam kilkadziesiąt filmów w zakładce "Do obejrzenia". Dzięki za odp i oby się na początku tygodnia naprawiło!
eee, Xzar naprawił. Brawo.
Napraw jeszcze proszę takie coś, by role w obsadach znikały jak się je kasuje (czasami ktoś ma wpisane np "różne role" i ja to kasuje, bo jest od tego atrybut, a się nie zapisuje i po licho moje starania).
Pięknie mi już lista działa, dzięki!
A takie jeszcze pytanie, wchodzi w grę stworzenie rozszerzenia Filmweb dla przeglądarek, np. Chroma? Na zasadzie rozszerzenia facebook, tzn. ostatnie zdarzenia, powiadomienia, newsy i wiadomości oraz link do pełnej strony serwisu.
Pozdrawiam!
Cześć znalazłam ten i kilka innych tematów w związku z niepojawiącą się listą filmów które chcę obejrzeć. Widzę że Wasze wpisy są sprzed miesiąca a dziś uzupełniłam swoje konto ichoć suma oznaczonych przeze mnie filmów się zgadza (w bocznym menu) to w zakładce wszystkie nic nie widzę. Pokazują się tylko pozycje w zakledce już jest. Czyli jakieś 5 z 12 filmow. Rozumiem że jest szansa że to np w pon zacznie działać prawidłowo?? Pozdrawiam
U mnie wszystko działa jak należy. A nasz problem jest sprzed 13 miesięcy ;) Później problem się już nie pojawiał.
Dzięki bardzo za odpowiedź. Już się wszystko zaczytało, być może aplikacja potrzebuje czasem chwili czasu.
Będę wdzięczna za informację, czy w aplikacji jest możliwość przeglądania seriali oznaczonych jakoś "chce obejrzeć"? Niestety wyświetlają mi się tylko filmy i nigdzie nie mogę znaleźć zakładki z serialami, tak jak w przeglądarce.