Witam,
wchodzę na profil i widzę w "chcę obejrzeć" filmy który zaznaczyłem z rok albo 2 lata temu, a wczoraj jeszcze zaznaczałem inne filmy i były one uporządkowane w takiej kolejności jak zaznaczałem a teraz co to się tak wymieszało? mówię o profilu czyli te 8 które widać na głównej stronie.
Nie narzekaj. Dzięki temu odkryłam na Twoim profilu film "Robale". Wygląda intrygująco!
Narzekam bo nie tak być powinno, i chciałbym wiedzieć czy to jakaś kolejna zmiana czy jakiś błąd to spowodował.
I nawet jak zaznaczę teraz jakiś film że chce obejrzeć, to nie pokazuję go na stronię profilu, tylko muszę wejść w zakładkę "chcę obejrzeć" Tak ze to na pewno jakiś błąd, Proszę coś z tym zrobić :) Ma ktoś podobnie?
No ale nie narzekaj w końcu zuzanna odkryła dzięki temu film Robale i to się liczy. A tak naprawdę to testują te nowe profile.
a wiadomo coś kiedy mają zostać wprowadzone te zmiany? bo o tym ze zmieniają ocenianie seriali czytałem ale nic nie było mowy o filmach ze coś mają przerabiać.
Ja myślałam, że wprowadzą 1 września, ale jakoś nie wprowadzili.
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/drobna+zmiana+w+ocenianiu+seriali, 2479568
Nie ale na samym końcu są podejrzenia użytkowników co do terminu wprowadzenia tej zmiany.
To ja chyba powinienem przestać narzekać na "skopane" obsady, może w ten sposób przysłużę się towarzyszce Zuzannie :P
Ja np mam podobnie, choć problemem bym tego nie nazwała. Prawdę mówiąc nie rzuciło mi się nawet w oczy póki nie oznaczyłam jakiegoś filmu.
Ja widzę problem, bo nie chcę mieć cały czas gołej dupy na plakacie filmu który niby zaznaczyłem jako ostatni że chcę obejrzeć :P
a po drugie to lubię widzieć te filmy co zaznaczam w kolejności :)
Hej,
tak czy siak dziś już z ciekawości zerknęłam i pokazuje znów te oznaczone ostatnio. Także już żadne gołe tyłki ani żadne robale nie będą straszyć. Może i u Ciebie wróciło do normy. Pozdrawiam.
Pewnie to jeden z takich błędów , które zdarzają się tylko 'wybranym' użytkownikom , vide: znikające oceny.
Jeszcze niedawno wszystko było w porządku. Ze smutkiem przyznaję , iż kilka minut temu wystąpił mi ten sam błąd i mam straszny miszmasz na profilu.
To choć tyle że nie jestem sam :p przynajmniej może sie wezmą za naprawę tego skoro nie tylko u mnie to wystąpiło.
Mam tylko nadzieję , że nie jest to wynik grzebania w kodzie tylko jutrzenka zmian , które poprzedzą rozbudowanie tej zakładki o kilka przydatnych funkcji jak np. podział na gatunki i usunięcie czarnej otoczki na dole strony.
na gatunki to faktycznie tam by się przydał podział i też mam taką nadzieję że do czegoś takiego dąży ten bałagan.
Mogę się mylić , ale rozwiązanie problemu powinno nadejść następnego dnia.
Nam problem wystąpił wczoraj a został naprawiony dzisiaj , więc może w twoim przypadku będzie tak samo?