Oceniłem film A.Holland "Gorejący Krzew". Dlaczego na moim profilu ta ocena wraz z opinią się nie pojawiają? To już chyba ponad tydzień. Kiedy wchodzę na podstronę filmu ja swoja oceną i opinie widzę. Na profilu już nie.
Tak. Efektu brak. Myślę, że ktoś z Filmwebu mógłby odpowiedzieć. Na pewno wiedzą co się dzieje, tylko nie chcą napisać.
bo to miniserial, a oceny seriali nie są widoczne w profilu... I nadal czekamy na powrót zakładki "seriale które oglądam" do profilu :))
Ocena w profilu jest:
http://www.filmweb.pl/user/chrisziyo/serials
Co prawda nie na głównej stronie, ale jest :)
no tak, ale mogliby w końcu przywrócić moduł "seriale które oglądam" na głównej, lub nawet dodać nowe według wzoru z filmami: najwyżej ocenione, oglądane, chcę zobaczyć. Ale pewnie nigdy się tego nie doczekamy.
@Lotd_07
Dziekuję. Nie przypuszczałem, że nie pojawi się na głównej, a będzie tylko na zakładce z serialami.
@Herushingu
I to jest racja! Jeśli czegoś takiego dotąd nie było, uważam to za coś kompletnie idiotycznego. Na stronie profilu powinny byc wszystkie typy!
kiedyś był moduł "seriale które oglądał", który został tymczasowo wyłączony, i miał niebawem powrócić, ale do dnia dzisiejszego nie został przywrócony, a było to grubo ponad 3 lata temu...
Dlatego napisałem, że zapewne nie ma szans na jego powrót, o dodaniu nowych nie wspominając. Co w sumie jest dziwne, zważywszy na to, że z roku na rok przybywa wysokiej jakości seriali cieszących się dużą popularnością.
Zatem teoretycznie wydawać by się mogło to naturalnym kierunkiem portalu. Ale dla góry ważniejsze jest regularne pogarszanie szaty graficznej, aniżeli wprowadzanie użytecznych elementów.