Noż kuź!
Odkąd FW stał się żółty same pierdoły tu wstawiają - wyrzucili link do "recenzji użytkowników" (i jeszcze oddzielili od redakcyjnych, aby broń boże nikt ich nie czytał); wyrzucili zakładkę aktualnie oglądanych seriali, dodali opcje komentowania kin, dodali "polecanie seriali" de facto dublującą funkcję "wysyłania wiadomości"; a teraz jeszcze zrąbali galerię aby poklikać więcej razy! Co za ciecie tym zarządzają!
Nie trzeba nic ściągać, wystarczy wyłączyć w adblocku blokowanie jednego skryptu - gugiel Twoim przyjacielem.
Mój pierwszy (możliwe, że ostatni) post na forum filmweb (z małej!).
Wszystko zniese. Wszystkie ostatnie buble techniczne. Ale nowa galeria... SSIE !!!
To nie jest żadna awaria...każdy chyba normalny już to zauważył. Nowa galeria ma służyć zaprzestaniu używania przez przeglądających galerie (i ogółem wszystko inne na portalu) z pomocą addblocka lub innych programów blokujących reklamy...To tak dla niekumatych.
Nigdzie nie twierdziłem że jest funkcjonalna...bo nie jest. Nawet tytuł filmu się nie wyświetla przy przeglądaniu z poziomu osoby. Jednak galerie właśnie "wrzucono" w nowe okienko by nie blokować reklam. Widocznie informatycy z fw musieli stworzyć całkiem nowa opcję przeglądania by coś takiego im zadziałało.