czy to tylko u mnie?

nikike

Czasem można mieć wrażenie, że tzw. nowy Filmweb to jedna wielka awaria ;)

nikike

Nowa galeria to kiepski żart.

nikike

Noż kuź!
Odkąd FW stał się żółty same pierdoły tu wstawiają - wyrzucili link do "recenzji użytkowników" (i jeszcze oddzielili od redakcyjnych, aby broń boże nikt ich nie czytał); wyrzucili zakładkę aktualnie oglądanych seriali, dodali opcje komentowania kin, dodali "polecanie seriali" de facto dublującą funkcję "wysyłania wiadomości"; a teraz jeszcze zrąbali galerię aby poklikać więcej razy! Co za ciecie tym zarządzają!

Khaosth

Komentowania kin? Serio? xD

nikike

serio, serio - http://www.filmweb.pl/user/filmweb/blog/562192-Komentarze+do+ocen+kin

Khaosth

To już wiem co zgarnie nagrodę Filmwebu za najbardziej innowacyjny pomysł

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
xKoweKx

Sorry, ale nie zwykłem blokować reklam.

xKoweKx

Nie trzeba nic ściągać, wystarczy wyłączyć w adblocku blokowanie jednego skryptu - gugiel Twoim przyjacielem.

nikike

Mój pierwszy (możliwe, że ostatni) post na forum filmweb (z małej!).

Wszystko zniese. Wszystkie ostatnie buble techniczne. Ale nowa galeria... SSIE !!!

mcibor

Może i dobrze, że ostatni post, bo więcej chyba bym nie zniesł.

nikike

Czepiasz się. Sedno nie w tym, czy ja zniese, czy ty zniesiesz.
Sedno w tym, że nowa galeria ssie.

nikike

Mam nadzieję, że to faktycznie chwilowa awaria, bo obecne przeglądanie galerii jest tragiczne.

Kung_Fu_Master

To nie jest żadna awaria...każdy chyba normalny już to zauważył. Nowa galeria ma służyć zaprzestaniu używania przez przeglądających galerie (i ogółem wszystko inne na portalu) z pomocą addblocka lub innych programów blokujących reklamy...To tak dla niekumatych.

Last_Ronin

Ale tu nie chodzi nawet o zaprzestawanie adblocka. Tu chodzi o zerową funkcjonalnośc nowej galerii

Dealric

Nigdzie nie twierdziłem że jest funkcjonalna...bo nie jest. Nawet tytuł filmu się nie wyświetla przy przeglądaniu z poziomu osoby. Jednak galerie właśnie "wrzucono" w nowe okienko by nie blokować reklam. Widocznie informatycy z fw musieli stworzyć całkiem nowa opcję przeglądania by coś takiego im zadziałało.

nikike

Plusem jest to, że obok wyświetlają się galerie osób, które są na zdjęciu. Fajna opcja.