Trafiłem tutaj przypadkiem z Google jak januszowałem przy zakupie karty Netflix :) Zainteresowały mnie znizki na karcie Filmweb. Opłaca się to? Jak to działa?
Filmweb+? A to jeszcze nie zdechło? To ja myślałem, że to już dawno temu padło i redakcja cichaczem wyrzuciła jego truchło na śmietnik. Ale widać jeszcze to dycha.
Uprzedzając, tu nie ogląda się filmów! Tylko oceny i newsy, a FW+ blokuje reklamy i chyba jakieś zniżki do kina.
to sie nie oplaca, pieniadze w bloto, juz lepiej bezplatnie adblock zainstalowac i ten szajs reklamowy blokowac na stronie. Szanuj swoje pieniadze, moja rekomendacja, nie warto placic za tak slaby produkt.
Cześć, @cichcem,
nasz portal i cały Filmwebowy zespół może działać i dzielić się pasją do świata kina dzięki reklamom oraz subskrybentom Filmweb+. Bez nich nie moglibyśmy rozwijać Filmwebu i dostarczać Wam autorskich treści czy utrzymywać strony.
Pozdrawiamy,
Zespół Filmwebu
Szkoda tylko ze robicie ze stroną to, co wam się podoba, a nie użytkownikom, wprowadzacie zmiany jak i usuwacie funkcje jakieś bez pytania użytkowników, czy im się to będzie podobać...
Hej, @and_35,
Filmweb+ to nasza subskrypcja, która pozwala na kilka rzeczy:
- 20% zniżki na bilety w kinach sieci Multikino
- 20% zniżki na bar w kinach sieci Multikino
- przeglądać strony Filmwebu bez reklam.
Subskrypcja zaczyna się od 3,25 zł/mies. Tutaj znajdziesz więcej informacji:
https://www.filmweb.pl/plus
mam filmweb+ od niedawna, wylączyłem nawet blokera reklam dla filmwebu i skoro nie ma reklam to proszę mi powiedzieć dlaczego co kilka dni wyskakuje mi chamskie okienko z jakąś ankietą coś tam "megapanel"?
oplaca sie jedynie adblock ui ublock i inne blockery reklam. Dobrze blokuja sciek reklamowy na stronach w internecie :) Albo mozna wesprzec filmweb, co kto lubi